2777
2789
عنوان

چطوزی میشه مجردی زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره پدرمادرتن خوشت بیاد یانیاد حالا که به این سن رسوندنت ومیتونی روپاخودت وایسی این میگی، باخوبی ...

پدرمادرم اصلا نمیدونن من چطوری  بزرگ شدم

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند
والا تا حالا پیدا نکردم

سنی نداری بلاخره پیدا میشه سعی کن خودتو سروسنگین ولی درعین حال باکلاس وامروزی نشون بدی به خودت برس ولی جلف نباش ایشالا خودت با یه ادم خوب آشنا میشی الان دیگه همه خودشون خواستگار پیدا میکنن 

بچه ها اصلا حال خوبی ندارم، شما بگید حق با منه ک نازاحت باشماز وضع زندگیم یا نه، از وقتی یادم میاد مامانم همه توجهش برا داداشم بوده از بچگبک همیشه باهاش اختلاف داشتم، از دوازده ماه سال 10 ماهشو با مامانم قهرم، همشم سر اینه ک داداشم بهش زورگویی و بی احترامی میکنه و مادرم همچنان بهش توجه میکنه و وقتی من اعتراض میکنم میگه تو حسودی، هروز بهش بی احترامی میکنه تو خونه زورگویی میکنه، خونمون شده پسر سالاری. بابام اوایل طرف دختراش بود و حقو ب ما میداد مامانم کاری بهش کرده بابامم رفته تو جبه مامانم. خیلی خستم از اینکه تو خونه قانون نباشه، از اینکه بی احترامی حاکمه از همه جی خستم

سنی نداری بلاخره پیدا میشه سعی کن خودتو سروسنگین ولی درعین حال باکلاس وامروزی نشون بدی به خودت برس و ...

بخدا نمیحام تعریف کنم من خیلی خوشگلو همه چی تموم نمیدونم چرا کیس خوب گیرم نمیاد. ممنون عزیزم ایشالا دعات بگیره 

باید پول داشته باشی.وگرنه سخته

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

خونه نمی تونی بگیری چجوری می خوای پستقل شی 

خواهشا واقع بین باش 

یجوری عنوان زدی انگار خونه ت مبله آماده ست فقط پنمی دونی چطور راضی شون کنی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮