2777
2789
عنوان

قهرکردن

232 بازدید | 17 پست

باشوهرم قهرم سراینکه فرشارونبردخونه مامانش که بشورم صبح رفت گفت شب میبرم شبم دیراومد منم شام درس نکردم الان دودلم که سرکارمیره نهارچی ببره ازیه طرفم میگم به حرف من گوش نمیده منم گوش ندم تابفهمه بنظرتون مقصرم

همش سریه فرش نبردن

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم هست خب بده قالی شویی اینم قبول نیکنه میگه بذارهمینجوربمونن

شوهر منم چند روزه بهش میگم فرشا رو بدیم قالیشویی هی میگه وقت هست دیروز جمعه گفتم بهش زنگ بزن بیان ببرن گفت یه امروز بیخیال شو میدم. 😅. مردن دیگه. از خونه تکونی بدشون میاد. میزارن همه رو دم آخری. 🤦‍♀️😏. ناراحت نباش انشالله راضی میشه بلاخره. بهش زیاد گیر نده. گیر بدی لج میکنه. 

دوهفته س رابطه نداریم قهرم نبودیم شبادوسداره تنهابخوابه دوهفته پیش یک روزدرمیون رابطه داشتیم نمیدونم ...

😔 عزیزم. ای بابا. چرا. شاید مشکلی براش پیش اومده نمیخواد تو رو درگیر کنه. اعصابش خورده. انشالله که درست میشه گلم.

فکرکردم فقط شوهرمن اینجوریه همه کارامیزاره دیقه اخر

نه بابا. تازه هی هم میگه اینجا رو نمیخواد اونجا رو نمیخواد تمیز کنی. منم باید دور از چشش انجام بدم. اومدش هم نشون ندم خسته م. چون اونوقت عصبانی میشه میگه مگه بهت نگفتم نمیخواد. میگه با هم انجام بدیم. انجام دادنش هم دقیقه نود. اونم که باب میل ما زنا نیست. 😏