2777
2789
عنوان

چشمم خودبه خود

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 20 پست
گل مژست.چشمتو با شامپو بچه باید بششوری یه حوله پرز کوتاه نرمو با اتو داغ کن بعد بزار روپلکت.صب و شب. ...

ممنون عزیزم 

هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ چیز آرایشی حتی سرمه هم فعلا استفاده نکن

بعدازظهر یه ریمل خریده بودم رفتیم بیرون با شوهرم زدم بعد اون ریمل اینجوری شدم دیگه نمیدونم 

هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری    
ماشالله چنه کوردیل سایت فرن    

😬👌

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بعدازظهر یه ریمل خریده بودم رفتیم بیرون با شوهرم زدم بعد اون ریمل اینجوری شدم دیگه نمیدونم 

من سرمه میکشیدم بعد میخواستم کامل پاک بشه پماد آ د میزدم چربش میکردم اینجور شدم رفتم دکتر فقط شامپو بچه نوشت