2777
2789
من اصلا منظوری نداشتم فقط خاستم بگم حواست باشه همین بیا خوبی کن

آره مشخص بود! لازم نیست از این خوبیا بکنی نه حرفت ربطی به سوال من داشت نه طرز بیانت نشون از این خوبی ای که میگی داشت 

آره مشخص بود! لازم نیست از این خوبیا بکنی نه حرفت ربطی به سوال من داشت نه طرز بیانت نشون از این خوبی ...

تو اول برو دکتر اعصاب مشکل داری عزیزم زمینو و زمان دارن میگن میرید بیرون بهداشتو رعایت کنید حواستون باشه نمیدونم حرف من کجاش بد بود خدا شفا بده همه مریضارو

لایک نکنید لطفا🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو اول سوالی ک پرسیدی رو بخون بعد ب من حمله کن در ضمن آدمایی مثل تو و امثال تو هیچ ارزشی برام ندارن راست میگی خوبی ب شما نیومده. اونی ک بلد نیست حرف بزنه تویی من داررم میگم منظوری نداشتم یعنی تو جمله رو بد خوندی یا واقعا مغزت درست تحلیل نمیکنه ولی باز داری توهین میکنی 

لایک نکنید لطفا🙏
از اون آدماس ک نیمه پر لیوانو نمیبینن ک هیچ خود لیوانم نمیبینن خدا نمیدونم فلسفش از افریدن اینا چی ب ...

فک کنم فک کرد بخاطر عفونتش میگی 😂😂🤦🏻

بابا عفونت اونقدا عم به بهداشت رعایت کردن نیس بعضی بدنا کلن بیشتر مستعدن 

نه بابا سوالش این بود بخاطر کرونا برم دکتر یا نه منم گفتم برو 

عزیزم من بد برداشت کردم فک کردم به خاطر عفونت میگی بهداشتو رعایت نکردم😄😄 توام دیدی من منظورتو بد برداشت کردم باز منو از اشتباه در نیاوردی که منظورت چیه همه چی قاطی پاطی ش😅😅بهر حال من ازت عذر خواهی میکنم😘😘🤩😍😍🌹🌹

پس از کجا گرفتی؟تبخال بیماری مقاربتیه مطمئنی تبخاله؟

ی دکتر گف تبخاله یکی گف جوشه برطرف نشده میگن از جاهای الوده مث استخر اپیلاسیون منتقل میشه من بعد دود عنبرنسا بود ک زدم پماد وقرص اسیکلویر خوردم ولی برطرف نشد عکس واژنمو برا دکترا سایت فرستادم گفتن تبخال وزگیل نیس ولی ازنزدیک باید معاینه شی بعضیاشونم گفتن  مربوط ب بکارتته