2777
2789

خانوما من تقریبا دو هفته پیش دچار عفونت واژن شدم.ترشح سبز دارم خارشم چند روز اول داشتم ولی بعد از دو سه روز قطع شد.ببخشید ولی ی جوش چرکی سفیدولی خیلی کوچولو تو لابیای کوچیکم زده ۴  ۵ روز عنبر نسا دود کردم و قبل از اینکه تغییری ببینم عادت شدم .حالا که عادتم تموم شده عفونتم سرجاشه و جوشه ام مث اینکه رسیده باشه بزرگ و خشک شده.حالا نمیدونم با این کورونا برم دکتر یا نه؟ به نظرتون امیدی هست چند روز دیگه عنبر نسا دود کنم و به امید نتیجه بمونم یا همین فردا برم دکتر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم ولی من عنبرنسا بهم نساخت جوش واژن زدم ک دکترگف تبخاله ولی ابکی نیست سفت و سفید رنگ چسبیدن ب گوشت واژنم هرچی پمادو قرص فایده نداره دوباره باید برم دکتر دوباره ام ن سه باره 

منم دارم ولی من عنبرنسا بهم نساخت جوش واژن زدم ک دکترگف تبخاله ولی ابکی نیست سفت و سفید رنگ چسبیدن ب ...

واااای نگو

از کجا میاد تبخال؟من تو نت سرچ کردم تبخال واژن دقیفا شکل تبخال لبه واسه توام شکل تبخاله لبه یا مث جوشه؟