2777
2789
عنوان

ببخشید چی واسه اسهال بچه خوبه؟

188 بازدید | 26 پست

پسرم از دیروز انگار اسهال شده و رنگش هم سبزه.

الان هم دیدم پاهاش سوخته.کسی ميدونه اسهال از چیه؟ چیکار کنم خوب شه؟ 22 ماهشه

امیدی هست چون خدایی هست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موز خوبه میگ، به پاهاشم پماد کلوتریمازول و ان ان بخر روزی دوبار از هر کدوم بزن سه روز نشده خوب میشه، شکمش سرما خورده رنگش سبزه با یه شالی چیزی شکمشو ببند

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

پسر منم الان یه هفتس رنگ مدفوعش سبزه ...۴ ماهشه

روزی یه بار شکمش کار میکنه ....نگرانم آخه تو این شرایط دکتر نمیتونم ببرمش...به دکترش زنگ‌زدم گفت اشکالی نداره حالا اگه حساسی بیار براش یه آزمایش مدفوع بنویسم

اگ بوی بدیم داره ویروسیه از رودست یا عفونت گوش شربت مترونیدازول باید بدی. برا بند اوندن اسهالش پودر پلانتاژلم خوبه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

یدونه قندوروشعله ملایم بسوزون طوری که کامل اب شه بعدباچایی ویکم نبات چون خیلی تلخه شیرینش کنه چندقطره بده بهش بخوره درحددوقاشق غذاخوری.دمکرده پونه هم خوبه

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..