2777
2789

ظاهری ورزش و حفظ کردن وزنم

به پوست و موهام میرسم

باطنی هم کتاب میخونم

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا اولین قدم عمل بینی کردمه

حمد خوندم برات😊

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

هیچی حوصله ندارم.قبلبارداری وبچه دارشدنم همیشه موهام سشوارکشیده وباارایش بودم.ولی الان که پسرم ۱۷ماهشه دیگه حوصله خودمم ندارم چبرسه به رسیدن به خودم.اکثراشلوارایه گلگلی خیلی بزرگ راحت میپوشم بارنگه پریده.وشلخته.هووووف😥😥😥😥

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
واسه صورتم رفع جوش ها ماسک خانگی زدم خیلی روشن شده خوب سده واسه سینه هم قصد پروتز داشتم منصرف شدم با ...

دوره تاثیر داشت ؟

تو که رفتی از آن روز به بعد نه کسی می آید و نه حتی نفسی می آید
واسه صورتم رفع جوش ها ماسک خانگی زدم خیلی روشن شده خوب سده واسه سینه هم قصد پروتز داشتم منصرف شدم با ...

چه دوره ای عزیزم؟

سایز اضافه کردی؟

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
الهی عاقبت بخیر بشی عزیزم

ممنونم توهم واسه مامان من صلوات بفرست یدونه 

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم