2777
2789
عنوان

خانما خانما خانما لطفا بشینین تو خونه توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 21 پست
بخدا با ترس و لرز میرم دعا کن تعطیل کنن

انشاءالله که تعطیل کنن ،من نصف عمرشدم این چندوقته شوهرم کارمنده و روزی صدتا ارباب رجوع داره،خدا کنه حداقل عیدو تعطیل کنن

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
شما همش خونه ایی؟

اره بخدا ده روز نرفتم داخل شهر و جای شلوغ ،فقط خونه پدرشوهر و پدرم ،هرچند روز یبار که اونم تعطیل کردم

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اون بیشعورها را بگو که امدن شمال... واقعا الان وقت سفر و تفریح...

یه مشت احمق دارن به خاطر خریت خودشون بقیه رو تو دردسر میندازن

یه مشت احمق دارن به خاطر خریت خودشون بقیه رو تو دردسر میندازن

واقعا تازه با افتخار از وحشیگریشون فیلم گرفتن گذاشتن تو اینستا که راهداری را زدیم و رفتیم

اخه احمق این افتخار داره؟؟؟

واقعا تازه با افتخار از وحشیگریشون فیلم گرفتن گذاشتن تو اینستا که راهداری را زدیم و رفتیم اخه احمق ...

خدالعنتشون کنه