2777
2789

توروخدا درنیاید بیرون ،خرید نرید،به ما رحم کنید،به افراد مسن ،به پدرو مادرا به مریضا رحم کنید،اینهمه سال خرید کردید بیرون رفتید عید دیدنی رفتید،امسال نرید،صبر کنید این بیماری تموم بشه بخدا روزی که بیماری نباشه جشن میگیریم ،عید میشه ،به روزای خوب فکر کنید،ولی اگه همینجور ادامه بدین ،خدایی نکرده خدایی نکرده به رورای بد و نبود شاید خودمون و عزیزامون فکرکنید،توروخدا توروخدا رحم کنید ،بشینید تو خونه.انشاءالله رویای خوب تو راهه جبران همه ی این سختیه رو میکنیم بعدا،ولی الان وقت رعایت و پیشگیری و دعا و نماز و تو خونه موندنه 

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم اینه که اونایی که میرن بیرون توی این سایت نیستن

تلویزیون هم نمی‌بینن

همشون هم سوپرمن تشریف دارن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
والا شاغلیم چ کنیم

شاغلا که مجبورا،باید با رعایت بهداشت و ...برن و بیان ،واقعا همه ی شاغل و رو سپردیم به خدا چون مجبورم بدم بیرون

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ی چیزی کرم میندازه بجونم ک برم بیرون😤

کرم تو بکش بزن تو سرش ،بمون تو خونه

سر کار میریم و میایم دعا کن تعطیل کنن

وای تو خیلی خطرناکی 😂پروفایلت انگار داری کرونارو فوت میکنی تو صورت آدم

مطمئن باش اونا که ول میشن تو شهرا دیگه و همه جا رو ب گند میکشن وقت ندارن بیان سایت ما بیچاره ها ک چپیدیم تو خونه صب تا شب تو سایتیم .

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎