سلام.من خواهرم خرداد وقت زایمانش هست وکلا گیچ شدم نمیدونم بیمارستان مهرگان بهتره یا بنت الهدی یا رضوی.لطفا شمااطلاعاتتونو بهم بگیدنمیدونم کجا ببریمش لطفا راهنماییم کنید.دیروز قیمت زایمان طبیعی بنت الهدی رو پرسیدم گفت۴۵۰۰میشه.این قیمت واقعی هست یا بیشتر میگیرن.مرسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موسی ابن جعفر من جاریم زایمان کرد خوب نبودن اصلا رضوی و بنت الهدی خیلی تعریفشو نیدم یکی ازین دوتا فقط...موسی خیلی کثیف بود یجوری بود اصن منم یبار رفتم معاینه شم خیلی اذیتم کردن اصلا خوب نیود خیلی قیمتشم بالاس بدرد نمیخوره
موسی ابن جعفر من جاریم زایمان کرد خوب نبودن اصلا رضوی و بنت الهدی خیلی تعریفشو نیدم یکی ازین دوتا فق ...
من خواهرم قراره طبیعی زایمان کنه وچون قراره به روش اپیدورال زایمان کنه که امپول تو نخاع میزنن برهمین میخواستم بیمارستان خوب پسدا کنم.راسته که بیمارستان رضوی همراه نمیزاره با زن باردار بره؟پس موسی ابن جعفر خوب نیست.پس بین بنت الهدی ورضوی کدوم بهتره؟