2777
2789
عنوان

خانمایی که از بیمارستان های مشهد اطلاعات داریدلطفا راهنماییم کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 20 پست
یعنی رسیدگی و خدمات رضوی خوبه.چون میخوام به روش اپیدورال زایمان بدون درد داشته باشه ودرد زیاد نکشه.ب ...

اینارو نمیدونم عزیزدلم فقط شنیدم کسایی ک رفتن رضوی راضی بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موسی ابن جعفر من جاریم زایمان کرد خوب نبودن اصلا رضوی و بنت الهدی خیلی تعریفشو نیدم یکی ازین دوتا فقط...موسی خیلی کثیف بود یجوری بود اصن منم یبار رفتم معاینه شم خیلی اذیتم کردن اصلا خوب نیود خیلی قیمتشم بالاس بدرد نمیخوره

موسی ابن جعفر من جاریم زایمان کرد خوب نبودن اصلا رضوی و بنت الهدی خیلی تعریفشو نیدم یکی ازین دوتا فق ...

من خواهرم قراره طبیعی زایمان کنه وچون قراره به روش اپیدورال زایمان کنه که امپول تو نخاع میزنن برهمین میخواستم بیمارستان خوب پسدا کنم.راسته که بیمارستان رضوی همراه نمیزاره با زن باردار بره؟پس موسی ابن جعفر خوب نیست.پس بین بنت الهدی ورضوی کدوم بهتره؟

من خواهرم قراره طبیعی زایمان کنه وچون قراره به روش اپیدورال زایمان کنه که امپول تو نخاع میزنن برهمین ...

سلام.عزیزم شما خواهرت کدوم بیمارستان زایمان کردند؟ مهرگان چطور بود؟ تورو خدا جواب بده.خیلی استرس دارم