2789
عنوان

خانم های متاهل با تجربه فقط بیان لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 73 پست
چقدر شما خوب راهکار دادی واقعا من به هرکی میگفت افسردم ۱۲۳ رو میگفتم و۱۴۸۰ ولی ایشون رو حواسم نبود خ ...

ممنون خواهر جون سلامت باشی عزیزی

به تنها کسی که این راهکار دادم ایشون بود چون سنش قانونی نیست بهزیستی خیلی کمکشون میکنه

امیدوارم که همه خوشبخت باشن و خدا حافظ زندگی همه باشه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد ، همسر عزیزم تو و فرزندمون تمام دنیای من هستید💖💍

خوب حق داری خانوادت واقعا بد بودن وگرنه دختر ۱۴ ساله رو شوهر نمیدن ک

ای خواهر تو ده سالگیم یه خواستگار داشتم هم سن پدر بزرگ خدا بیامرزم بود مامانم همش را میرفت میگفت ترشیده و فلان تو اگه مشکل نداشتی یه پسر مرد نمیومد خپاستگاریت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای خواهر تو ده سالگیم یه خواستگار داشتم هم سن پدر بزرگ خدا بیامرزم بود مامانم همش را میرفت میگفت ترش ...

عزیزم تروخدا خدا زنگ بزن به اون شماره بخدا تو قربانی هستی حس میکنی الان شوهرت یه آدم امنه ولش کنی دیگه کسی نیست ولی بخدا بهزیستی برات بهتره تا شوهرت کاش میتونستم کمکی بهت بکنم چرا واقعا پدرت وقتی قبول کرده تو به دنیا بیای اینطوری تورو تو این دنیا ول کرده

میگم که من اصلا خانواده ندارم تک و تنها حتی برای عروسیم هم نیومدن رفتم کشور دیگه حتی بهم زنگ نزدن وا ...

وواایی ..

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عزیزم تروخدا خدا زنگ بزن به اون شماره بخدا تو قربانی هستی حس میکنی الان شوهرت یه آدم امنه ولش کنی دی ...

نمیدونم گلم شاید فک کرده گناه که جنین رو بکشه چون خانواده من سر کوچک آرین کاری که میخوام انجام بدن میرم تا زیر جزئیات رو در میارن که بدونم گناه داره با نه ولی برای بچه هاشون...😭😭😞😞

ممنونم مامان های گل که کمکم کردیم خدا خیرتون بده توروخدا شمارو به هرچی میپرستین منو گزارش بزنید این تاپیک برداشته بشه اگه شوهرم ببینه تیکه تیکم میکنه 😭🙏🏻

نمیدونم گلم شاید فک کرده گناه که جنین رو بکشه چون خانواده من سر کوچک آرین کاری که میخوام انجام بدن م ...

پس ببین قرار بوده به دنیا بیای پس حقت این زندگی نیست ک بزنت شوهرت تازه اون شوهرت نیست اون مرد بالغه ک یه بچه رو گرفته الان تو اول راهی تازه میخواد ۱۸ سالت شه خودتو ناراحت نکن دختر خوب کمک بخواه خانوادت خیلی اذیتت کردن پیداشون کن در آینده به نظرم اصلا هم به فکر گناه اینا نباش گناهی وجود نداره تا وقتی کسیو نرنجونی و اذیت نکنی بی دلیل کسی ک بهت آسیب نزده منظورمه بخدا اینا طرز فکر های سمی هست خودتو نجات بده میتونی آینده داشته باشی دوباره بزرگتر شدی ازدواج کنی همش درست میشه دوست داشتی با من هر موقعه دلت خواست میتونی حرف بزنی

مریم ۱۴ تا هست چجوری بیام وی وی بلد نیستم خودت پیام بدی میاد برام چجوری ثابت کنم به دل نفهمم به قاضی ...

اتفاقا ب کسی نگو اصلا تا ترس داشته باشه ک بقیه بفهمن از این اهرم ترس استفاده کن برو دفتر اسناد حق طلاق بلاعزل بگیر، شب ک خوابه اگ گوشیش رمز نداره ک برو سر وقتش اگ رمز داره سیمکارتاشو در بیار بذار رو گوشی خودت همراه من یا ایرانسل من رو نصب کن و لیست تماس ها و پیاماشو بیار بالا با هر شماره اب خیلی در ارتباطه زمانایی ک پیش تو نیست ینی با اون رابطه داره، تو ماشینش میتونی میکروفون و دوربین بذاری اگ نمیتونی هزینه کنی گوشی رو بذار رو پرواز اعلان ها رو بیصدا کن بذار رو ضبط بذار زیر صندلی ماشین، اگ خیانت جنسی بود ک حق طلاق راحت ب تو واگذار میش، اگ مطمن شدی رابطه جنسی داشتن بهم بگو ی متن شکابت برات میفرستم برو دفتر قضایی از طریق پرینت ریز مکالمات و تطبیق اون باسیگنال موقعیت مکانیشون ب قاضی ثابت میشه ک حق با تو هست، فقط میگم نمون، ی بچه میذاره سر دلت ی عمر اسیر میشی با این وضعیت اقتصادی ، برو شاید ی مرد خوب اومد تو مسیر زندگیت

😭😭😭😭😭😭😭😭😭 حالم خیلی بده خیلی تنهام خیلی میترسم ترسو هستم اگه این کارا شونو نمیکردن شاید الا ...

مردی ک دوست داشته باشه از هیشکی تاثیر نمیپذیره ی بار خیانت کرد برو بگو در حد چت ، چون مردا فقط بخاطر رابطه خیانت میکنن تو فقط در حد چت رو فمیدی بقیه رو نفمیدی، ب حرف من گوش بده برو منم ی زمانی مث تو بودم نرفتم الان با ی بچه باید برم و همش عذاب وجدان دارم ک چ ظلمی کردم ب بچم ک اون باید تاوان خل بازیای منو بده