2789
عنوان

نامه هایی برای آقای مخاطب. شماره بیست و سه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 30 پست

سلاام 

دیر رسیدم که 😢

حال و احوالت خوبه ؟روبراهی؟

راستی یه سوال؟

تو چطور این همه خوبی تو خودت جا دادی؟

ای که دلم رفت برای حال اون لحطه ی نبات .

مثل لحظه ی حساس که فیلم  تموم میشه نامه جایی خاصی تموم شد.

چقدر منتظرم حال نباتو ببینم بعد فرو کش کردن دلتنگی هاش و جوونه زدن دوباره ی امید تو قلبش👫

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
سلاام  دیر رسیدم که 😢 حال و احوالت خوبه ؟روبراهی؟ راستی یه سوال؟ تو چطور این همه خوبی تو خ ...

سلام عزیزم حالت چطوره؟؟ 

بله خیلی منتظرم گذاشتی این بار تا بیای😅

فداتشم خانم❤️🌱 یه دونه ای. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم حالت چطوره؟؟  بله خیلی منتظرم گذاشتی این بار تا بیای😅 فداتشم خانم❤️🌱 یه دونه ای. ...

گلم درخواست دوستی قبول میکنین?

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
گلم درخواست دوستی قبول میکنین?

بله. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
فرستادم براتون...

قبول کردم:) 

عالی بود  واقعا لذت بردم🌹

سلام. 

ممنون از لطف و نظرتون❤️🌱

فعلا تا اینجا نوشتم

عزیزم خوندم همشو. منتظر ادامه ش هستم❤️❤️❤️

عزیزم خوندم همشو. منتظر ادامه ش هستم❤️❤️❤️

سلام منم مینویسم.

اینستا بیشتر....قلم شما هم خوبه و کمی شبیه خودم.خوشبختم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
سلام منم مینویسم. اینستا بیشتر....قلم شما هم خوبه و کمی شبیه خودم.خوشبختم

سلام دوست عزیز. 

بله من شمارو خیلی دیدم تو تاپیک های دیگه. 

اگر خاطرتون باشه سال قبل تو یه تاپیک اظهار نظر کرده بودم و شما جواب داده بودید و نوشته بودید چقدر شبیه من هستی. 

بعد از اون دقت کرده تا حدودی حرفامون و عقایدمون شبیه همه :) 

یکی از شخصیت‌های دوست داشتنی در سایت برای من هستید.