2777
2789
عنوان

عزیزان تهرانی کرونا زامبی نیست که فرار میکنید شهرای دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 54 پست

آدم این وضع رو میبینه میگه ای کاش مدرسه ها رو تعطیل نمیکردن هر کی تو خونه خودش کرونا بگیره خلاص دیگه چرا برداره از این شهر به اون شهر ببرن ویروس رو

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین پلاکهای تهران یکیش مثل شوهر دختر عموی منه که شمالی ولی ساکن تهران.پلاک ماشینش هم مال تهران

من نمیدونم چرا بعصیا در مقابل فهمیدن مقاومت میکنن؟؟؟؟؟

الان شما داری توجیه میکنی؟ یا چی؟

چرا اینو درک نمیکنن  که نباااااااید مسافرت برن؟؟؟؟؟ نبااااااید مهمونی برن؟؟؟؟؟ چرا همه چی رو عوضی متوجه میشن؟؟؟؟ 

مگه اصلا تهرانی اصیل هم مونده؟؟ ۹۹درصد مهاجر هستن دیگه. این که هرکس باید تو خونه ش بمونه، فهمیدنش واقعا سخته برا ملت؟؟ حالا یا طرف شمالیه میاد شمال یا مال هرجای دیگه. ما فقط داریم میبینیم راههای ارتباطی شمال و تهران قیامته

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
آدم این وضع رو میبینه میگه ای کاش مدرسه ها رو تعطیل نمیکردن هر کی تو خونه خودش کرونا بگیره خلاص دیگه ...

اینا نمونه بارز فهم و کمالاته. طرف تاپیک زده چرا میایم شمال شمالیا ناراحت میشن فحش میدن و اینم دلایلشونه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
من نمیدونم چرا بعصیا در مقابل فهمیدن مقاومت میکنن؟؟؟؟؟ الان شما داری توجیه میکنی؟ یا چی؟ چرا اینو ...

واقعا برای طرز حرف زدنت متاسفم.

مگه من میگم اشکالی نداره مسافرت؟

من از اینهمه تنفر از تهرانیها متعجبم فقط.همین.

دارم به اونیکه لحن حرف زدنش اینجوریه و طلبکارانه به تهرانیها تذکر میده یاداور میشم که همینایی که میگی خیلیاشون تهرانی نیستن

مردم از هر شهر ایران راه افتادند به هر شهر دیگه ایران حتی اگه خونه فامیلشونم تو مقصد باشه تو این وضعیت درست نیست!

کل ایران ابتلا به ویروس شیوع پیدا کرده در حدی که همه استانها کشته داده این یعنی تعداد زیاد مبتلا و ناقل تو هر استان

اخه حالا رفتن تو خونه فامیل و اشنا تو این وضعیت که همه باید خودشونو تو خونشون قرنطینه کنند جز  دردسر و سلب ارامش چی واسشون داره؟ تو این دورهمی ها یکی ناقل باشه بواسطه اون کل فامیل مبتلا میشن 

اخه این درسته؟

ایا ارزششو داره به هوای تازه کردن دیدار جون خودشونو عزیزانشونو به خطر بندازن؟ این کارشون میشه مصداق دوستی خاله خرسه. محبت از روی بی فکری از صدتا دشمنی بدتره!

الانم دوستان موضع نگیرید که مردم این شهرند یا  مردم اون شهر. مگه اهمیت داره؟ 

مهم نیست اونها از کدوم شهر راه افتادن سمت کجا نفس عمل مهمه که مسافرت کردنه که تو این شرایط اشتباست!!

واقعا برای طرز حرف زدنت متاسفم. مگه من میگم اشکالی نداره مسافرت؟ من از اینهمه تنفر از تهرانیها متع ...

من روی صحبتم با شخص شما بود مگه؟؟؟؟ 

فقط یک جا (پرسیدم‌)دارید توجیه میکنید؟؟

انگار بد برداشت شده . هدف من شخص شما نبوده اصلا . در کل گفتم

انگار باعث دلخوری شما شدم البته بدون غرض

معذرت میخوام❤

اینکه یه عده از این مسافران از شهرای دیگه هستن یا اصلیت تهرانی ندارن ولی ساکن تهران هستن یه مطلب حاشیه ای هست

واقعیت اینه که بیشتر از هشتاد درصد مسافران شمال از تهران تشریف میارن به خاطر نزدیک بون شمال و تهران حالا تو شناسنامه اشون محل تولد کجاست چه عرض کنم اصلا مهم نیست 

اصل مطلب رو ول نکنیم بچسبیم به حاشیه

الان به خاطر زد و خورد با ماموران جاده دوباره باز شد

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید