ببینید قانون کرونا اینه که بمونی تو خونه نمیگیردتون، بیاین بیرون میگیردتون اوکی؟
از دیشب جاده ها رو بستن بعد امروز یه عده ریختن و با داد و هوار و شلوغ بازی به زور اومدن البته که پلیس راه برشون میگردونه
ولی واقعا چرا ؟ اینجا که وضع بدتره :)))
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید باورت نشه اما من دیروز یه ماشین دیدم توی کوچه مون پارک بود،پلاکش ۱۶بود مال قم.روش کاغذ چسبوده بود که معلوم نشه!البته من خیلی فضولم.دقت کردم که تونستم بخونمش
عزیزم دونه دونه پلاک هارو چک کردی که میگی تهرانی ها؟والا ما واطرافیان و هرکی میشناسیم و در ارتباطیم& ...
بله درسته شاید از تهران نباشن عده ای هم از شیراز و اصفهان و بوشهر و گناوه الان پاشدن بیان شمال
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
الان میان میگن مگه شمال ارث باباتونه؟؟ ما دوس داریم از تهران فرار کنیم بیایم شمال، میگن شمالی ها نون و ابشون رو ما تهرانی ها میدیم ، میگن دلمون تو خونه میپوسه ، میگن اگه راس میگین مارو تو سوییت ها راه ندین به ما خونه اجاره ندین تا اواره شیم دیگه نیایم شمال😐😐😐😐😐
به علی قسم اینارو به من گفتن
توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
والا بخدا،از سره ظهر یه سره دارن تاپیک میزنن،هرکی از هرجای ایران بخواد بره شمال باید از همین جاده بره،شده قصیه تف و لعنت که به قمی های بیچاره میفرستن،انگار بیچاره ها میدونستن که مرکز کرونا شدن
این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
اردبیلم امارش کمه نسبتا امروز ماشینای مسافرا زیاد بوده ولی گفتن همه رو پلیس راه برمیگردونه اخه چرا نمیره تو کلشون درضمن فقط تهرانیا نیسن که میرن مسافرت همرو جمع نبندید خیلی از تهرانیای بافرهنگ نشستن خونشون