2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بينيم كوچيكه ميخوام عمل كنم بزرگش كنم

نميدونم اينكارو ميكنن يا نه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

اون تاپیک هم عکستو گذاشتی و همچنان هست 

😐😐

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
نه کوچیکه تعریف نباشه ولی اطرافیان میگن شبیه عملی هاست

خوشبحالت خدا برات نگهش دارع😂❤

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
فقط دارم نظر میپرسم

عمل نکن  👌فقط اگه یه عکس از زاویه بهتر بذاری همه میفهمن اونقدر هم بزرگ نی 

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"