2789

منم قهرم خونه بابام اینام با این تفاوت ک اومدم طلاق بگیرم یروز بعد اینک اومدم قهر متوجه شدم باردارم

منم یسال و خورده ای ازدواج کردم ولی تو این یسال و خورده ای برعکس این خانم نه کادویی دیدم ن هوامو داشت ن پشتم در اومد با خانواده شوهرمم تو یه حیاط بودیم زجر دنیارو تو این یسال و خورده ای کشیدم حتی ۳ بارم بهم خیانت کرد گذشت کردم

مادرا.دوستان.

دلم خونه بگین چکار کنم

بچم چی میشه ایندش چی میشه😔

خیلی بچه دوس داشتم ولی تو این موقعیت...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتی بهش خبر بارداریمو اجیم داد اصلا توجه نکرد

گفت خونه همونی ک هستی خودش خرجشو بده منظورش بابام بوده

اونشب ک دعوامون شد گفتم میرم طلاق میگیرم بعد مادرش دراومد گفت برو طلاق بگیر تو ک دنبال شوهری

5سال اول اوج اختلاف زن وشوهراس به مراتب هرچی جلوبری کاهش پیدامیکنه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

چکار کنم پس؟😔دلم خونه.مگ میشه جون بچمو بگیرم

جدا شو از شوهرت گناه بچه چیه ؟بخاطر اشتباه شما دوتا زندگیش به فنا بره هزارتا مشکل روانی بیاد سراغش

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ز غوغای جهان فارغ

حتی بهش خبر بارداریمو اجیم داد اصلا توجه نکردگفت خونه همونی ک هستی خودش خرجشو بده منظورش بابام بودها ...

اینجا همه چی مشخص میشه یا شوهرت پشیمون میشه وقتی ببینه قصد تو جدیه و میاد سرزندگیش و اشتی

یا هم واقعا قصدش طلاقه ک دیگه تو هم منت کشی نکن و جداشو

البته تا نگی مشکلاتتون چی بوده نمیشه قضاوت کرد

باطن زندگی خودت رو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه نکن

قرار نیست همه مثل هم باشند

آدم ها با هم فرق دارن نوع تربیت خانوادگی و فرهنگ و ادب و آموخته ها شون

هیچ کسم بدون عیب نیست هر کس در کنار خوبی یه سری بدی هم داره ...بی نقص فقط خدا هست و تمام

امضامو بخون❤️

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️