2777
2789
عنوان

دعوا

274 بازدید | 27 پست

من و همسرم ۳ سال و میمه عروسی کردیم کاملا سنتی آدم در کل خوبیه خرج‌میکنه دعوا که میشه خودش معذرت خواهی میکنه اهل خیانت نیست تنها کارش اینه خیلی با گوشی ور میره و عشق فوتباله و گاهی قلیون میکشه اما خیلی سرده میله جنسیش پایینه از اول همین بود 

خیلی خیلی دعوا میکنیم البته من خیلی مودی هستم ی ساعت خوبم یهو میرم تو قیافه خیلی دنبال حاشیه هستم زود قاطی میکنم اونم داد و بیداد میکنه میگه هرکاری میکنم به چشمت نمیاد چی کار دلم میخواد جدا شم عاشق مجردیامم سفر میرفتم هرکاری میخواستم میکردم مسئولبتی نداشتم الان همش تو خونه مشغول بچه داری

😢😢😤😤😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک مشکلی حادی نمیبنم ک بخوای طلاق بگیری

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

وقتی از مجردیتون سیر نشدین ازدواج نکنین

حداقل ی بچرو گرفتار نکنین

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خب تو با این طرز فکر چرا اصلا ازدواج کردی؟ 

چه میدونم والا جو گیر شدم مجردی سرکار میرفتم سفر خارجی خودم میرفتم بخواب بگرد هرکاری میخواستم میکردم الا فکر میکنن حبس شدم تو خونه 

دوست دارم برگردم به اون دوران اما با ی بچه نمیشه که بعد خانوادمم همش میگن واسه میخوای جدا شدی خانوادش که خوبن همه چیزتم فراهمه بدون من حتی خونه مادر پدرش تا حالا نرفته فقط گاهی شده بره فوتبال ببینه