2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 27 پست
خب این میتونه یکی از دلایل سردیش باشه

نمیدونم والا خودش میگه همش استرس و فکر و خیال دارم 

اما مشکل اصلیم اینه نمیدونم چیکار کنم یکم زندگیمو دوست داشته باشم اون عاشق زن و بچه و خانوادست برعکس من هیچ حسی ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چند سالی تا بچه بزرگ میشه این مشکلات هس  بعدش اوضاع خوب میشه  صبر کن و گرنه بعدا حسرت ...

خیلیا به زندگیم حسودیشون میشه چند روز پیش با مادرشوهرم درد و دل کردم خیلی خیلی باهام رفیقه همشونم همیشه طرف منن

گفت بزار ی روحانیه واست سرکتاب باز کنه یارو گفت زندگیشون نظر داره و یکی از طرف من بسته ما آدم حسود نداریم تو فامیل اما به من برخورد ملی با شوشو دعوا کردم که چرا مرده گفته از طرفه شما بوده 

اونم میگه تقصیر مادرمه ی واسه زندگی ما خواسته ی قدم برداره

عزیزم شما زود ازدواج کردی ، منظورم سنت نیست ، قبول مسئولیت زندگی مشترک برات زود بوده ولی بالاخره انجامش دادی و متاسفانه بچه دار هم شدی . الان دیگه باید پای کارت وایسی چون زندگی چند نفر رو تغییر دادی و به خودت وابسته کردی .

کاری که الان میتونی بکنی یکی اینکه قبول کن مجردی تموم شد و رفت ، الان حتی اگه شما طلاق هم بگیری بازم برنمی گردی به اون شرایط چون میشی یه زنه مطلقه که خیلی حساسیت درمورد رفتارش هست . کاری که تو مجردی می کردی و هیچ اشکالی نداشت اگه مطلقه باشی باعث کلی پیشنهاد ناجور میشه از طرف آدمهای مریض جامعه که تعدادشون هم کم نیست ، پس بیخیال طلاق

به نظرم از یه مشاور یا روانشناس کمک بگیر برای کنترل مودی بودنت ، اگه بتونی کنترلش کنی خیلی از دعوا ها و تنش هاتون کم میشه و خانواده شادتری میشین . توی تعطیلات سفر های بیشتری برین . سعی کن کارایی پیدا کنی که بتونی با هم دیگه ازش لذت ببرین

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خیلیا به زندگیم حسودیشون میشه چند روز پیش با مادرشوهرم درد و دل کردم خیلی خیلی باهام رفیقه همشونم هم ...

ناراحت نشو گلم اولا که حرف اون مرده رو باور نکن 

ولی احتمال بده همچین چیزی باشه چشم هم دست خود ادم نیس 

ممکنه حتی از یه رهگذر که شمارو تو خیابون شاد و شنگول میبینه هم اتفاق بیفته

چهار قل بخون 

اسفند دود کن 

تا ۴۰ تا ۴۵ روز هر روز سوره بقره تو خونت بذار بخونه 

یا ودود بگو 

تو اتاق خوابت حدیث کسا بخون

انشالله دل جفتتون به زندگی گرم میشه 

زندگیت با چنگ و دندون نگه دار

عزیزم شما زود ازدواج کردی ، منظورم سنت نیست ، قبول مسئولیت زندگی مشترک برات زود بوده ولی بالاخره انج ...

ممنونم عزیزم طفلک واسه اینکه خال و هوام عوض شه ۲۰ ملیون وام گرفت بردم استانبول اما اونجا هم زهرمارم شد میگه تو خیلی پرتوقعی 

بیخودی جبهه نگیر .اگه جدا بشی اول از همه طاقت نگاه مردم نداری. برو مشاوره .زنه که محیط خونه گرم و صمیمی نگه می داره. زندگی همین لحظه هایی هست که داریم هدر میدیم .وگرنه  نه گذشته بر میگرده نه از آینده کسی خبر داره .

بزار بچت وقتی یاد دوران کودکیش افتاد لذت ببره نه اینکه غم به دلش چنگ بزنه . 

بیخودی جبهه نگیر .اگه جدا بشی اول از همه طاقت نگاه مردم نداری. برو مشاوره .زنه که محیط خونه گرم و صم ...

اونم میگه تو باید خونه رو گرم کنی من که مردم این همه میگم شوخی میکنم شادت میکنم اما تو هیچی همش سرد و بی احساسی منم میگم دوستت ندارم اون میگه اما من دارم 

اونم میگه تو باید خونه رو گرم کنی من که مردم این همه میگم شوخی میکنم شادت میکنم اما تو هیچی همش سرد ...

می دونی بدترین حرف برای مرد دوستت ندارم هستش .

آیت الکرسی چهار قل و سوره حمد زیاد بخون .یس و سوره واقعه هم فراموش نشه .

سعی کن هر روز حدیث کسا بخونی .

از نوع صحبتت مشخصه خیلی عاطفی هستی .با یه روانشناس خوب صحبت کن .خدا را شکر همسفرت خوبه با یه تصمیم اشتباه زندگی هر سه نفرتون خراب میشه .

بیخودی جبهه نگیر .اگه جدا بشی اول از همه طاقت نگاه مردم نداری. برو مشاوره .زنه که محیط خونه گرم و صم ...

اونم میگه تو باید خونه رو گرم کنی من که مردم این همه میگم شوخی میکنم شادت میکنم اما تو هیچی همش سرد و بی احساسی منم میگم دوستت ندارم اون میگه اما من دارم 

ممنونم عزیزم طفلک واسه اینکه خال و هوام عوض شه ۲۰ ملیون وام گرفت بردم استانبول اما اونجا هم زهرمارم ...

عزیزم معلومه که واقعا دوست داره ، قدرش رو بدون . شما هنوز از مجردیت دل نکندی ، برای همین سختته که با شرایط الانت کنار بیای ، ولی اگه زندگیت رو دوست داری باید اول قبولش کنی بعد هم یه راهی پیدا کنی که توی همین وضعیت شاد باشی . 

بچت چند وقتشه؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

شوهرمن سرمسايل الكي همش قهرميكنه اين منم كه ميرم سمتش براي آشتي هميشه همين بوده تايكم دعوامون بالا ميگيره راحت ميگه برو درحاليكه من اصلا نه خرج إضافي ميكنم نه خيلي دنبال قروفرم نه طلايي نه مسافرتي هيچي هميشه همه كاري هم خواسته نه نگفتم قدر زندگيت رو بدون 

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"