2777
2789
من هر چی باز میکنم همین صفحه که ثبت نام کردم و کاربریمه میاد عکسشم گذاشتم ببین

بزن رو اون عکس که گوشه صفحه س؛ دکمه خروج رو بزن؛ خارج که شدی بعد نوشته ورود به نی نی سایت میتونی یه شماره دیگه بدی و ثبت نام کنی.

اگر عقاید خود را با تفکر و مطالعه به دست بیاورید؛ کسی نمی تواند به آنها توهین کند. اگر کسی چیزی بر خلافشان بگوید عصبانی نمیشوید؛ یا میخندید یا به فکر فرو میروید....                                                                       برتراند راسل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تو همین صفحه اون بالا ک اعلان و پیام و عکس کاربری هست،بزن رو عکس کاربری،بعد دو تا گزینه داره یک ...

خب این کابریمو نمیخوام خارج بشم.. نمیشه همزمان دوتاش باشه

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
بزن رو اون عکس که گوشه صفحه س؛ دکمه خروج رو بزن؛ خارج که شدی بعد نوشته ورود به نی نی سایت میتونی یه ...

دوباره میتونم اینم بیام!! حتما با خروج و رمز این !! اره

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
دوباره میتونم اینم بیام!! حتما با خروج و رمز این !! اره

اره هروقت بخوای میتونی بیای .کافیه شماره و رمز ورود ت رو بزنی.

اگر عقاید خود را با تفکر و مطالعه به دست بیاورید؛ کسی نمی تواند به آنها توهین کند. اگر کسی چیزی بر خلافشان بگوید عصبانی نمیشوید؛ یا میخندید یا به فکر فرو میروید....                                                                       برتراند راسل
ببین تو همین صفحه اون بالا ک اعلان و پیام و عکس کاربری هست،بزن رو عکس کاربری،بعد دو تا گزینه داره یک ...

دیگه نمیخواد سزچ کنه...وقتی از کاربریت خارج بشی ولی تو نی نی سایت باشی میتونی دوباره ثبت نام کنی