2777
2789
عنوان

منتظران نی نی💙

273 بازدید | 22 پست

سلام خواهرای مهربونم که منتظر بچه هستین، مخصوصا خانمایی که چند ساله اقدام هستن و منتظرن دامنشون سبز بشه، باتمام وجودم دوسدارم همتون یه نی نی ناز بیاد تو بغلتون

میخوام به نیت چهل نفر از خانمای نی نی سایت که منتظر یه نی نی کوچولو هستن 40روز زیارت عاشورا بخونم❤️

خیلی اعتقاد دارم به عنایت امام حسین علیه السلام، وآثار عجیب زیارت عاشورا،و یقین کامل دارم و به چشم خودم دیدم که اگه خدا بخواد همه چیز رو محیا میکنه هیچ محالی براش وجود نداره. 🙏🌹

یه عهدی هست خانما میتونین تو دلتون به خدا بگین که بهتون یه نی نی ناز بده ولی در عوضش تو تربیت و اعتقادش کم نذارین،* امام زمان ازتون راضی باشه* 

عزیزای دلم هرکی دلش میخواد به نیت بچه دارشدنش چله بگیرم اسمش رو کامنت بذاره 🍀باجون و دل میخونم براتون عزیزان🙏❣️

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم لطفا بخون محبوبه هستم. زیاد منتظرم دعام کن از ته قلب انشالله خودت هم هر چی میخوای خدا بهت بده 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

برای منم دعا کن با اولین انتقالم بارداربشم ان شاالله..بادلت پاکت دعام کن شش ساله منتظرم یاالله

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
برای منم لطفا بخون محبوبه هستم. زیاد منتظرم دعام کن از ته قلب انشالله خودت هم هر چی میخوای خدا بهت ب ...

سلام خوبی توگروه واتساب بودی ازکرمان

میشه برای خوشبخت شدنم تو زندگی صلوات بفرستین