2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خارش بخاطر عفونت هست باید بری دکتر تا دارو مناسب بده که برای بارداری هم ضرر نداشته باشه فک میکنم پماد کلوتیریمازول میدن

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂
ای بابا چی بد.شماهم اقدامی؟؟؟

آره ۹ ماهه میخوام برم دندونپزشکی میگم نکنه باردار باشم میخوام برم ارایشگاه میگم نکنه باردار باشم 

آب هویج میخوردم یه جا خوندم خوب نیست عذاب وجدان گرفته بودم

کلا تو توهمم و هر ماهم میبینم خبری نیست 

خدا خودش رحم کنه 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

میگم بچه ها حال دلت اگر خوب نباشه رو بارداری اصر میزاره؟؟؟؟؟ استرس نه ها یکم حالت افسردگی داشته باشی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
میگم بچه ها حال دلت اگر خوب نباشه رو بارداری اصر میزاره؟؟؟؟؟ استرس نه ها یکم حالت افسردگی داشته باشی

اثر

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
دقیقامثل منی عزیزم

تو این سایت از دیروز چند تا تاپیک دیدم که میخوام سقط کنم میگم چه کار دنیا برعکسه اون که نمیخواد.....خدا خودش رحم کنه بهمون 

خارش بخاطر عفونت هست باید بری دکتر تا دارو مناسب بده که برای بارداری هم ضرر نداشته باشه فک میکنم پما ...

اخه من پماد استفاده کردم قبلش براعفونت.میشه برااین باشه خیلی میرم دسشویی خودمو خیلی میشورم برااون باشه

اره عزیزم استرس بده اصلا استرس نداشته باش

نه استرس ندارم..حال روحی بدو میگم

انتظارش خیلی بده لنتی.خدابراهمه ب حق امام رضا درست کنه

خیلی خیلی مخصوصا من سی سالمه هرکی بهم میرسه میگه دیر شد چرا بچه دار نمیشی اعصابم خورده به خدا به هرکی میرسم میگه سلام بچه نداری؟؟یا امام رضا به حق جوادت قسمت میدم به حق جوادت به حق جوادت امام رضا خودش دیر بچه دار شده کمکمون میکنه