2777
2789
عنوان

خواهشا کمکم کنید چجوری سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2968 بازدید | 61 پست
پس چراتوتاپیک قبلیت نگران ریختن ....توواژن بودی دربارداری

واسه اینکه نمیدونستم دقیقا چه اتفاقی میوفته

ولی از دیشب تا الآن همش دارم فک میکنم چجوری برم سونو بدم یکی از آشناهامون دیشب بهم گفت با این اوضاع کرونا هیچ مامایی نمیاد بیمارستان

تو روانی هستی بچه ی سالم و زنده رو میخای بندازی. مجبور نیستی بری دکتر تا هروقت اوضاع بهتر بشه. سونو نرو هیچ اشکالی نداره خیلیا نرفتن

اگه بی اعصابی و دنبال دعوایی ریپلای نکن چون من بی اعصابترم و تا تعلیق پیش میرم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه کسی نیاد سر زایمان ماهایی که 1ماه دیگه زایمان داریم پس چی؟ اونایی که همین الان و تو همین لحظات بچه هاشون.به دنیا اومده که سر تشت نزاییدن همه رفتن بیمارستان کسی هم بوده بیاد بالا سرشون خواهشا بیشتر به کارت فک.کن

مرسی عزیزم قربونت❤ حالا میگن اردیبهشت قراره شهاب سنگ بخوره میگم حداقل قبل زایمان بخوره که من درد نک ...

نه با با شایعه اس.

بعدشم چشمت به بچه بیفته هر چی درد از بچگی کشیدی یادت میره.

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر

😀😀😀😀😀😀😀😀بامزه بود

خوب بعد😆

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

اين دلايل مسخره چيه

وقتي سقط نشد حتما ي حكمتي داره خدا نگهش داشته

مردم ارزوشونه باردار بشن خيليا نازا هستن خيليا مشكل دارن

خدا بهت داده چرا ب فكر كشتن ي روحي

تا چند ماه ديگه كورونا ميره خب بمون خونه 

نه با با شایعه اس. بعدشم چشمت به بچه بیفته هر چی درد از بچگی کشیدی یادت میره.

شما زایمان طبیعی داشتید؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

همسایه مامانم بچه ای ک قلب داشت و ۷هفته بود و هزاااارجور دارو خورد و خودشو پرت کرد و خواست سقط کنه

جدا ازینکه سقط نشد.ی بچه معلول۸۵درصد واسش مونده

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
همسایه مامانم بچه ای ک قلب داشت و ۷هفته بود و هزاااارجور دارو خورد و خودشو پرت کرد و خواست سقط کنه ...

مگه قبل زایمان یه آزمایش از بند ناف نمیگیرن ک اگه بچه معلول باشه قانونی سقطش کنن؟؟؟؟؟؟؟

شما زایمان طبیعی داشتید؟

نه.😂 

دختر من هفته 41 تموم شد و آخرش نشد که طبیعی بیاد. حتی با سرم فشار.

آخرشم سزارین شدم.

سختی و درد بارداری من تهوع و معده درد خیلی خیلی شدید بود.

که دکترم بهم میگفت یادت میره و دوباره باردار میشی.

که همینم شد. الان هفته 21 هستم. 

چون عاشق بچه ام.

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر