2777
2789
عنوان

چجوری بر ترس های خود غلبه کنیم؟

5413 بازدید | 23 پست

من از خیلی چیزا بیخودی میترسم دلم میخواد نترسم با واقعیتا کنار بیام با ترسا رو به رو بشم ولی دقیقه نود از درون خالی میشم، چجوری جراتمو بالا ببرم ؟ خوشحال میشم از تحربیاتتون استفاده کنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بخدا توکل کن

سعی کن باترست روبرو شی خیلی کمک میکنه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

حالا ترست روچیاس

منم دارم گاهی

ولی سعی میکنم فراری نشم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
تاحالا خیلی سعی کردم باهاش رو ب رو بشم ولی خب نتونستم دست خودم نیست

عزیزم میشه بپرسیم به چی مربوط میشه؟تابهتر راهنماییت کنیم

گر نگهدار من ان است ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

چ جمله قشنگی👌