2777
2789
عنوان

نمیدونم عروسی بگیرم یا نه

614 بازدید | 25 پست

بچه ها من و شوهرم اصلا علاقه ای به گرفتن عروسی نداریم.از طرفی همه ی دورو بریا منتظر عروسی ماان.الان بااین وضعیتی که پیش اومد اصلا ممیشه عروسی گرفت ماام تصمیم داریم تا یک ماه دیگه بریم سر خونمون. میگن صبر کنید تا این مشکلات کرونا حل شه.ما قمم هستیم نمیدونم چیکار کنم.به نظرتون عروسی نگیریم بد میشه؟؟؟ اصلا حوصله ی جواب پس دادن به ادمارو ندارم نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودت دلت نمیخواد عروسی نگیر

اخه خیلیا ارزوی پوشیدن لباس عروسو دارن 

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

الان ک خودتون عروسی دوست ندارید کرونا رو بهانه کنید و برین  سرخونه زندگیتون  ... هرکسم گفت بگو معلوم نیست  کرونا کی تموم میشه  , علکی منتظر نمیمونیم

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
اگه خودت دلت نمیخواد عروسی نگیر اخه خیلیا ارزوی پوشیدن لباس عروسو دارن 

میرم لباس عروس میپوشم عکس میگیرم. اما از جشن خوشم نمیاد ماام خانواده هامون مذهبی ان به قول شوهرم به جای عروسی ما مجلس ختم صلوات میگیریم اصلا حال نمیده😂

میرم لباس عروس میپوشم عکس میگیرم. اما از جشن خوشم نمیاد ماام خانواده هامون مذهبی ان به قول شوهرم به ...

مبارک باشه

هرکاری دلت میخواد و شوهرت راضیه بکن زیاد فکر حرف بقیه رو نکن

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست