2777
2789
عنوان

نمیدونم عروسی بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 25 پست
واا بگو کی الان دیگه عروسی میگیره.قشنگ بدو سر خونه زندگیت.بگو عروسی نمیگیرم اون پول عروسی ام بدید به ...

دورو برمون خیلی حرف میشه میترسم بعدا سر همین حرفای مفت اعصاب و روانم بهم بریزه .نمیدونم واقعا شوهرم از طرفی میگه تو پشیمون میشی .میگفت میخوای لباس عروس بگیر بریم استانبول اونجا عکس بگیریم ولی الان اینقدر وضع بد شده هیچ کاری نمیشه کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو قم بیشتر ه یعنی هنوز اینو نمیدونی ؟ که از قم شروع شده.

اول از قم شروع شد الان توی این هفته تهران وضعیتش بدتر از قمه .عمومم کرونا گرفته بنده خدا حالش خیلی وخیمه براش دعا کنید بیمارستان بستریه😭

دورو برمون خیلی حرف میشه میترسم بعدا سر همین حرفای مفت اعصاب و روانم بهم بریزه .نمیدونم واقعا شوهرم ...

ول کن دورو برو خواهر،اهمیت نده مهم خودتی که چجوری خوشحالی و ارومی کنار همسرت

الان ک خودتون عروسی دوست ندارید کرونا رو بهانه کنید و برین  سرخونه زندگیتون  ... هرکسم گفت ...

راست میگیا😂 زود جمعش کنیم بریم.انصافا بااین وضعیت فکر نمیکنم حالا حالاها اوضاع مثل قبل شه

اول از قم شروع شد الان توی این هفته تهران وضعیتش بدتر از قمه .عمومم کرونا گرفته بنده خدا حالش خیلی و ...

انشالا عزیزم . درسته درهمه کشورها هست نه فقط کشور عزیزمون اما در  شروعش در ایران عزیز  .ازقم بوده و قم  هنوز قرنطینه نیست  . تهرانم همینطور .بخاطر این کنترلش سخت تره و تکثیرویروس بیشتره.

عزیزم الان من با شما دعوا ندارما ان شاالله هرچه زودتر از شر این ویروس کل کشورمون و دنیا خلاص شه

نه عزیزم دعوا چرا ؟ دارم برات توضیح میدم. وقتی رودررو نیست مطالب کمی خشک تعبیر میشه. نه برداشت اشتباه نکن عزیز دلم ! سلامت باشید .