2777
2789

خانما ما همش استرس بیدار شدن بچه رو داریم که البته چند باری ام بیدار شده و واقعا حس بدیه البته تو اتاق دیگه ای هستیم تا بخوابونمشو...

شما که بچه دارید چیکار میکنید؟

بزرگ میشن بدتره نه؟

برای من ۱۸ ماهشه

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزرگتر که میشن خوابشون مثل بززگترها منظمه 

اینم خوابش منظمه خوابش خوبم هست منتهی برای شیر خوردن چند بار طی شب بیدار میشه و مسآله همینجاست

اینم خوابش منظمه خوابش خوبم هست منتهی برای شیر خوردن چند بار طی شب بیدار میشه و مسآله همینجاست

خوب وقتی بزرگتر بشه دیگه به شیر شب نیاز نداره وراحت میخوابه بچه های من فقط یک بار برای آب خوردن پامیشن

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

وااااای این خیلی سخته

احساس میکنم باید با همه چی با وجود بچه خداحافظی کنم

وقتی خوابن خب ماهم خوابیم دیگه جون واسمون نمیزاره که

به نطرم باید چند سالی بیخیال شد تا مثلا گااااهی خونه مادرمون بمونه یا بره مدرسه و ...

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 
برا من سه سالشه..یبار دید..خیلی ناراحتم..😢بهم میگه دوستت ندارم اون شب بابامو اذیت میکردی

وای چقدر بد

من ی متنی خوندم نوشته بود بچه ها فکر میکنن این یه مدل اذیت کردنه تو ذهن کوچیک خودشون

که باید بهشون توضیح بدید زنو شوهرا چون خیلی همدیگرو دوس دارن اینجوری همدیگرو بغل میکنن و توضیح بیشتر ندیم شما چی گفتید؟

خوب وقتی بزرگتر بشه دیگه به شیر شب نیاز نداره وراحت میخوابه بچه های من فقط یک بار برای آب خوردن پامی ...

عه واقعا طی شب بیدار نمیشن

کوچولوی من ۱۸ ماهشه ها طبیعیه انقدر بیدار میشه واسه شیر

وااااای این خیلی سخته احساس میکنم باید با همه چی با وجود بچه خداحافظی کنم وقتی خوابن خب ماهم خوابی ...

خب اونجوری که نمیشه به مردا اعتمادی نیست

وای چقدر بد من ی متنی خوندم نوشته بود بچه ها فکر میکنن این یه مدل اذیت کردنه تو ذهن کوچیک خودشون ک ...

چیزی نتونستم بگم..اون لحضه زبونم قفل شد

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم