2777
2789
عنوان

شهر شماها مثل شهرما گرم شده، ما کولرهامون روشن شده

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش نه.کلا میگن گرما ضدش منم شنیدم حالا راست بودنش الله اعلم

من که چشمم آب نمیخوره 😒 این لعنتی مقاوم تر از این حرفاست 😑

با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است 
کرو نا در گرم زود میمیره _ به خاطر همینکه که هنوز تو آفریقا نتونسته تلفات بده

امشب یه متن جالب خوندم

تمامی ویروسای ابولا سارس مرس کرونا بخشی از منشاشون به خفاش برمیگرده

و تو بدن خفاش تا الان حدود 60تا ویروس کشف شده

ولی علت اینکه خود خفاش از این ویروسا نمیمیره اینه که دمای بدن خفاش بالاتر از 40 درجس و ویروسا رو ضعیف میکنه

پس بهتره این روزا زیاد ورزش کنین که دمای بدن بالا بره و اگه ویروسی هم بود تو بدن ضعیف بشه

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
خدای نکرده شهر شما نیومده ویروس؟؟

بله اومده تعدادش کمه پ بیشتر مسافرهایی شهر اطراف بودن تلفات دوتا داشتیم اونم بردن شهرشون

چون مسافر بودن

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     
بله اومده تعدادش کمه پ بیشتر مسافرهایی شهر اطراف بودن تلفات دوتا داشتیم اونم بردن شهرشون چون مسافر ...

امیدوارم زیاد نشه هرگز

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم