من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم که کس ؛ ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم که کس ؛ ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
دنبال یه دنیای جدید باشم یه مطلب جدید مگه حتما شغل باید باشه؟ بیکاری بهتره به نظرم وقت داریم ...
دنیای جدید چیه😂 مطلب جدید چیه😂😂😂
این دوره زمونه اگر ادما صبح نرن سرکار، شب باید گشنه بخابن ....