2777
2789
عنوان

ممنون میشم راهنماییم کنید...

504 بازدید | 6 پست

خانوما کی سبزی خرد کن بوش ۶ کیلویی داره؟آخه برای مامانم میخوایم از شهرستان سفارش بدیم نیاز به راهنمایی داریم  

راضی هستین؟

تمام استیله؟

اینم عکسش

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
۶ کیلویی میخواد چیکار خیلی بزرگه ولی فک نکنم اصل باشه اخه ایرانیاش هم این قیمت بیشتره

همین قیمتشو پایین زدن دو دلیم که نکنه اصل نباشه

با خاله هامو مادر بزرگم لازمشون میشه سایز بزرگ بهتره گلم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش یه دست فروش یه جارو برقی و یه تستر مارک بوش +یه سرویس ۶ نفره آرکوپال و یه سرویس قابلمه رو با هم میداد ۱/۵میلیون

همسایه خواهر شوهرم خریده ولی کیفیتش رو نمیدونم چجوریه

ولی مشخصه اصل نیستن

چند وقت پیش یه دست فروش یه جارو برقی و یه تستر مارک بوش +یه سرویس ۶ نفره آرکوپال و یه سرویس قابلمه ر ...

چه غوغایی کرده فروشنده ش  

چند وقت پیش یه دست فروش یه جارو برقی و یه تستر مارک بوش +یه سرویس ۶ نفره آرکوپال و یه سرویس قابلمه ر ...

عزیزم شما کدوم شهری چون این ماجرا برام آشناس یکی ازفامیلا عین همین جنس هارو از دست فروش خریده بود