2777
2789
عنوان

تــــه دیگ ماکــــــارونی ام: شب جمعه 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 4589 بازدید | 260 پست
خواهشا از این حرفا نزید عزیزان ..پسره دور برداشته اینجا...پر از مردای مریضه اینجا

دقیقا درست میگین اینجور تاپیک ها مناسب نیست

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی این وسط بیاد با هم رل بزنیم ۱۸ سالمه

درود؛

درسته حضور آقایون و استفاده مفیدشون مجازه، دلیل بر حضور در هر تاپیک و هر اظهار نظری نیست . براتون دعوت نامه نفرستادن، میبینید خانوما از مسائل شخصی صحبت میکنن وارد تاپیک نشید .

@نی_نی_یار_5  

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
ی کشور غریب،😕

چقدر سخته درکت میکنم

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
ای خواهر حساب ساعت از دستم در رفته ولی شوهرم کله اش تو‌گثشیه داره پاپ جی بازی میکنه فداش بشم کوچولو ...

😂😂😂

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁

خانم‌های عزیز، با این صحبت ها زمینه رو باز میکنید تا کاربر اقا بخودش اجازه بده هر حرفی رو بزنه ... 

باور کنید لازم نیست این حرفا اینجا مطرح شه

حریم خصوصیتون رو حفظ کنید 

شما محترمین 

مانا باشید🍃🌸

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩