2777
2789

دوستان من کم کاری تیروئید دارم نوبت گرفته بودم که کنسل شد.۴ ماهه اقدام کردم ولی باردار نشدم.شما تجربه ای دارید؟

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم مانع نمیشه منم داشتم و دارم الانم باردارم

آخه یکم خیلی جزیی پرولاکتینمم بالاست.شما کی متوجه شدی که تیروئیدت کم کاره؟

آخه یکم خیلی جزیی پرولاکتینمم بالاست.شما کی متوجه شدی که تیروئیدت کم کاره؟

من یک سالو ۱۰ ماهه ک فهمیدم و هر روزم قرص میخورم الانم ک باردارم ماهی یه بار آزمایش میدم زیر نظر دکترم

نه ربطی نداره. ولی از اول بارداری باید تحت کنترل باشه من خودم  باردارم به موقع هم قرصامو مصرف م ...

شما لووتیرکسین مصرف می کنی 

چند هفته ای؟؟ 

میشه بدونم از اول بارداری تا الان چه تغییری کرده دوز مصرف دارو

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

ببین عدد tsh برای بارداری باید بیاد زیر 2.۵ 

حالا هرچقد درجه کم کاریت بیشتر باشه تا درمان بشی و به این عدد برسی بیشتر طول میکشه مثلا دخترعمه من عددش ۱۹ بود ۲ سال قرص خورد تا باردار شد

شما لووتیرکسین مصرف می کنی  چند هفته ای؟؟  میشه بدونم از اول بارداری تا الان چه تغییری ک ...

اره .قبل بارداریم روزی نصف قرص مصرف میکردم دکترم ازمایش تیرویید  نوشت الان روزی یدونه مصرف میکنم پنجشنبه و جمعه نمیخورم .اگه بارداری فقط پیش دکتر غدد برو دقیق تر بهت رسیدگی میکنه.الان دوباره چندروزی میشه ازمایش دادم باید ببرم دکتر اگه احتیاج باشه قرصامو کم زیاد میکنه

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍
ببین عدد tsh برای بارداری باید بیاد زیر 2.۵  حالا هرچقد درجه کم کاریت بیشتر باشه تا درمان بشی ...

اوه ه ه من که 5.08 هست.چیکار کنم حالا

یک ماه پیش دکتر غدد وقت گرفتم که رفتم بخاطر کرونا کنسل شد نوبتم

اره .قبل بارداریم روزی نصف قرص مصرف میکردم دکترم ازمایش تیرویید  نوشت الان روزی یدونه مصرف میکن ...

من سی و چهار هفته هستم 

من قبلا روزی یکی میخوردم 

تا چند ماه اول بارداری هم دکتر غدد همین رو برام تجویز کرد 

بعد گفت دو ماه دوماه بیا 

کم. کم اضافه کرد 

مثلا جمعه ها دو تا قرص 

دوماه بعد ک رفتم گفت پنج شنبه و جمعه دو تا قرص 

این ماه باید می رفتم ک بخاطر کرونا ترسیدم 

حالا عذاب وجدان دارم 

با اینکه آزمایش آخرم رو دکتر زنان م دیده و گفته نرماله 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
اوه ه ه من که 5.08 هست.چیکار کنم حالا یک ماه پیش دکتر غدد وقت گرفتم که رفتم بخاطر کرونا کنسل شد نوب ...

واسه من ۸ بود حدودا ۴ ماهه اومد پایین روزی یه نصفه قرص میخوردم البته الان باردار شدم بیشتر میخورم