2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت ابروهاتو تمیز کن.صورتتم موبر بزن.من همیشه همینکارو میکنم.تاحالا آرایشگاه نرفتم.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

منکه همیشه خودم تو خونه اصلاح میکنم آرایشگاهم نمیرم حیف پول نیست دوروزه در میاد😑😁😁

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
خودت ابروهاتو تمیز کن.صورتتم موبر بزن.من همیشه همینکارو میکنم.تاحالا آرایشگاه نرفتم.

من بعد از عروسیم فقط یه بار رفتم موهامو رنگ کردم دیگه اصلا نمیرم همیشه تو خونه اصلاح میکنم ابرومم خوشگل میکنم

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
من بعد از عروسیم فقط یه بار رفتم موهامو رنگ کردم دیگه اصلا نمیرم همیشه تو خونه اصلاح میکنم ابرومم خو ...

آفرین👌👍

منم ۷ ساله ازدواج کردم تا حالا نرفتم.خودم انجام میدم.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
مشکل اینه که خودم هیچ دستی ندارم تو اینکار

کم کم شروع کن.دورشو که تابلوعه تمیزکن یواش یواش فرم بده بهش.

آفرین👌👍 منم ۷ ساله ازدواج کردم تا حالا نرفتم.خودم انجام میدم.

حیف پول نیست اگه بخوای بری باید هر هفته بری دیگه پولو به باد بدی