2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از زایمان

138 بازدید | 20 پست

بچه ها من دوران بارداریم خیلی خیلی بد گذشت از اول بارداریم برادرم با سرطان فوت شد بعد دامادمون غرق شد! اخر بارداریم یعنی هفته ۳۶پدرم ایست قلبی کرد 

بعدش ک زایمان کردم خوراکم گریه بود ب درو دیوار نگاه میکردمو گریه میکردم خداییش همسرم خیلی هوامو داره الان دخترم دوماهشه و خیلی بی قراره همش گریه میکنه منم باهاش گریه میکنم شوهرم سعی میکنه فضای خونه رو عوض کنه اما نمیشه همش حالم بده و قلبم درد میکنه بعد زایمانم خیلی کمتر از خونه میرفتیم بیرون بعدش یعنی تا دو سه هفته پیش بیشتر میرفتیم که این کرونا اومدو کارو خراب کرد باز میرفتیم بیرون یکم حالم بهتر میشد الان احساس میکنم تو قفسم 

همشم استرس دارم نگران دختر کوچولومم میترسم نتونم براش مادر خوبی باشم یا اینکه بمیرمو نبلشم براش مادری کنم،😍😥خیلی روزایی بدیه نمیدونم چیکار کنم راه حلی دارین برای اینکه استرسم کم بشه ترس از ذست دادن عزیزامو دارم این ترس زندگیمو مختل کرده 

ب مرور زمان بهتر میشی خونرو تو سکوت نذار

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا همش تلویزیون روشنه یا اهنگ میذارم ...

کار خوبی میکنی منم مثل خودت بودم

ولی با گذشت زمان کاملا خوب شدم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
شمام ترس کرونارو دارین؟

اره منم دارم و از خونه بیرون نمیرم

شما وضعيتت فكر كنم وخيمه بهتره به يه دكتر مراجعه كني قعلا يه مدت دارو بخوري ويتامين خيلي بخور بيشتر ...

با این بچه تو این شرایط یکم سخته برم دکتر 

مولتی ویتامینو کلسیم هرروز میخورم 

پدرتون هم فوت شد؟ خیلی شرایط بدی داشتی و طبیعیه بنظرم حتی اگه باردار هم نبودی الان حالت همینطور بود اصلا به کرونا و مرگ و این چیزا فکر نکن بدتر استرس میگیری. سعی کن خودتو با بچه مشغول کنی.این روزای بد بالاخره میگذره.

پدرتون هم فوت شد؟ خیلی شرایط بدی داشتی و طبیعیه بنظرم حتی اگه باردار هم نبودی الان حالت همینطور بود ...

اره فوت شد فقط اینام نبود بعد از زایمان بدنم کهیر زد و کله بدنم قرمز شده و میخاره البته الان خیلی خیلی بهتر شدم همه میگفتن از چشم و نظر بوده این همه اتفاق خودمم حسم همینو میگه چون خیلیارو دیدم حسادت میکردن نمیدونم الان دلشون خنک شده یا نه همش تو دلم حرص میخورم و میگم کاش ادمای حسودو خدا درست کنه ...

عزیزم برای دخترت عقیقه  کن مثلا به خیریه کهریزک پول بده گوسفند می کشن براش. منم یه مدت بلا زیاد سرمون میومد مخصوصا پسرم خیلی تو چشم بود  و دم و دقیقه یه اتفاقی براش میافتاد بعد از عقیقه انگار آبی ریخته شد روی آتیش. برای خودم و همسرم هم عقیقه کردم. انشالله بلا دور بشه از شما و خانواده تون.