2777
2789

سلام وقتتون بخیر

من تقریبا یه ساله ازدواج کردم و بجز شب اول یه ماه پیش همسرم ازم خواست ک بدون کاندوم انجام بدیم خب تابحال تویه یک سال زندگیمون انجام نداده بودیم و اصلا هم فکرشو نمیکردم ک همون یبار هم برام دردسر شه از شانسم حامله شدم و وااقعا شرایطشو نداریم نه مالی نه روحی واقعا اصلا زندگیمون طوری نیست ک بخوام ی درصد هم ب بودنش فکر کنم باورکنید خودمم عاشق بچم ولی واقعا شرایطشو نداریم و نمیتونم از پسش بربیام و میخوام با قرص سایتوتک  سقطش کنم تو رو خدا اگ کسی تجربشو داشته و با این قرص سقط کرده بیاد بهم بگه که چی شد و چیکار کرد ممنون میشم راهنماییم کنین سنمم کمه میترسم کلا۲۰ سالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگهش دارین هدیه خدا رو پس نمیزنن 

بچه روزی خودش رو میاره 

اگه سقط کنی مخصوصا تو این سن ممکنه دچار مشکلات زیاد بشی خم بدبیاری بیارین 

نکنین گناه داره

زندگی زیباست

عزیزم سنت کمه این کارو نکن 

من دوستم سخت کرد ۱۸ سال دکتر بهش گفت دیگه هیچ وقت. باردار نمیشی 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

فک کنم جرم باشه اره؟

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑

عزیزم هدیه خدا بوده که خواسته که بادار بشی سقط نکن گناهه

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
قتل  نفس و یک عمر عذاب وجدان

این بچه بچه ک‌چ عرض کنم هنوز روحی نداره 

ب دنیا نیاد خیلییییی بهتره تا ب دنیا بیاد و مادر پدری ک تا اخر عمر ب این فکر کنن عمرشون تباه شده بچه مانع خوشی هاشون شده 

ایمانتوقوی کن ازخدابترس خیلی گناهه یه جایی اززندگیت تاوان این کاروپس میدی سقط گناهه نگران نباش بچه خودش روزیشومیاره من شوهرم سربازپسرم چهارماهشه خداروشکرتاحالاواسه چیزی نموندیم بااین حقوق سربازی

قرص بخور. خیلی هم راحته اصلنم نترس دردم نداره. اگر دیدی درد داری از شیاف مقعدی استفاده کن تمام ...

این قرص اسمش چیه؟؟ ولی گناه بخدا ایشونم سنش کمه 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩