2777
2789

سلام بچه ها ...

اونایی ک زایمان کردن میشه بگن آخرین باری ک سونو دادن چند هفته بودن و وزن جنین چقد بود و چند هفته زایمان کردن و باز وزن نی نیشون چقدر بوده؟ میخوام حساب دستم بیاد ببینم وزنش چقدر میشه ...مرسی 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

خوشحال میشم تشریف بیارید

با اجازه استارتر

مامانِ شایلین 🥰 در انتظار نی نی دوم🤰🏻شایلین:۲۰/۶/۹۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

35 هفته زایمان کردم با وزن 2670 نینیم تو سونو 33 هفته 2300 بود

مرسی عزیزم ... مال شما سونوت میشه گفت دقیق بوده 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
موقع تولد دخترم ۳کیلو و۳۵۰ گرم بود

میشه بگی آخرین بار سونو چند هفته بود و وزتش چند؟! و دنیا اومد چند هفته بود؟

اره دقیق بود.

خدا کنه مال منم دقیق باشه ... دکترم ک معاینه میکنه شکممو میگه ریزه ولی تو سونو وزنش نرماله 

هفته سیو پنج دووهفتصد سیو هفت زایمان کردم سه و هشتاد

اینجور ک معلومه میشه ی جورایی ب سونو اعتماد کرد ...نرسی عزیزم 

اینجور ک معلومه میشه ی جورایی ب سونو اعتماد کرد ...نرسی عزیزم 

اره عزیزم اگه جای معتبر باشه معمولا دقیقه. من شکمم خیلی کوچیک بود یعنی روز عمل کمک بیهوشی به من گفت شکمت خیلی کوچیکه عین پنج شش ماهی نهایتا بچه دوونیم باشه نگران نباش بعد جون می گیره منم گفتم نه سونو دو هفته قبل گفت دووهفتصد. گفت اهان اخه اصلا نشون نمیده. زنه احمق استرس وارد کرد بمن

اره عزیزم اگه جای معتبر باشه معمولا دقیقه. من شکمم خیلی کوچیک بود یعنی روز عمل کمک بیهوشی به من گفت ...

خخخ اره منم شکمم کوچیکه ...دکترم استرس داد ک ریزه و فلان و برو سونو داپلر خیلی استرس کشیدم