2777
2789
عنوان

آهای اونایی که شوهر کردید؟😎

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 50 پست
اخه یکی نبود بگه  عقل ندارین میرین غربت 😕 بتمرگ سر جات

خانوادم گفتن بهم من ب عشق شوهرم اومدم

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن انتخابش نمیکنم یا حداقل اون موقع ازدواج نمیکردم چون خیلی اذیت شدم

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
راضی الان ؟ 

اره همه چی خوبه خداروشکرفقط دوری ازخانواده رو دارم تحمل میکنم

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐
حالا دوس دارم همین سوالو از اقایون پرسیددددددد

منم پرسیدم قبلا گفته تورو انتخاب میکردم😍🙈

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
ن انتخابش نمیکنم یا حداقل اون موقع ازدواج نمیکردم چون خیلی اذیت شدم

چطور؟

لعنتی گذاشتیم سر دوراهی .......  شوخی کردم باز خود خود خودش

حالا چون اسی گف انتخابش میکردم همه زرت و زرت عاشق همسراشون شدن اگه برعکس بود که بازم صف شلوغ بود کلا خانم هاهیج جا کم نمیارن 😎😅😅😅😅

خب منم راضیم ازش  ولی دوری خیلی بده ... اذیت میشم  کاش عید اوضاع بهتر شه بتونم برم ... ن ...

اره واقعا سخته