2777
2789
عنوان

بازم ته دیگ ماکــــارونی اومد با چالش های مضخرفش😁

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 96 پست
این ینی چقد از حجم بستم باقی مونده؟  چرا برام پیامک اومد 80 درصد حجم بستت تموم شده ولی اینجا ا ...

ی گیگ و شصت و دو مونده

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی به سلامتی من یه مدت طولانی سایت نبودم الآن امضاتو دیدم شناختم.سالم و سلامت باشین خودت و نی نی 😍 ...

قوربونت گلم مرسی...شمام سلامت باشی عزیزم😘😘😍

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
آره  تو یه تاپیک بود صدات زدم یکم باهم حرفیدیم 🤔چطور

چی گفتم؟؟؟؟

من نمیدونم چرا اینجوریم😭

نصفه شب پا میشم با بقیه حرف میزنم یا پیام میدم بعدش دوباره میخوابم صبح یادم نمیاد،چی گفتم😭

حالا چیز بدی نگفتم ک؟

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
چی گفتم؟؟؟؟ من نمیدونم چرا اینجوریم😭 نصفه شب پا میشم با بقیه حرف میزنم یا پیام میدم بعدش دوباره م ...

ن خیالت راحت هیچی نگفتی فقط زیاد موز خورده بودی اینو فقط گفتی 

ممد و عشقه باو⁦♥️سلین وعشقه باو ⁦♥️⁩
ن خیالت راحت هیچی نگفتی فقط زیاد موز خورده بودی اینو فقط گفتی 

واقعا؟؟؟؟من گفتم زیاد موز خوردم؟؟؟؟😳