2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 78 پست
چ مارکی خریدی میشه بگی عزیزم

نمیتونم دوست خوبم بالاخره استارتر داره تبلیغ کار خودشو میکنه من نمیتونم چیزی بگم که من تو اینستا زدم چندتا پیج اومد رضایتمندی ها و نتایج رو دیدم دیگه خریدم ... شما هم باید به یکی اعتماد کنی دیگه استارتر هست سوالاتونو بپرسید حتما راهنماییتون میکنن ببخشید

نه ضرر نداره یه بار بخوری تو حامله ای دلت میخواد نخوری ضرر داره هر روز نمیخوری که

. دوهفته پیش دخترخاله هام جلوم پفک خوردن من فقط نگا کردم ازبس گفتن نخور بده ضررداره...ازدوهفته پیش پفکویادم نمیره ولی بخوام بخورمم عذاب وجدان میگیرم بدتر ازبس استرس میدن ب ادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا  ؟برای کسیت و ترشح هم خوبه؟

من یکم عفونت داشتم ک خوب شد و هم اینکه تاثیر تنگ کنندگیش عالیه 

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
. دوهفته پیش دخترخاله هام جلوم پفک خوردن من فقط نگا کردم ازبس گفتن نخور بده ضررداره...ازدوهفته پیش پ ...

نه برو بگیر بخور اتفاقا نخوری به نفس خودت بد کردی با یه بار خوردن چیزی نمیشه،علاوه بر اون الان اون بچه تو شکمتم ظلم (کردی چش بچت چپ میشه ها(قدیمی ها میگن موقع حاملگی خیلی دلت یه چیزی بخواد نخوری چشم بچه چب میشه)

نه برو بگیر بخور اتفاقا نخوری به نفس خودت بد کردی با یه بار خوردن چیزی نمیشه،علاوه بر اون الان اون ب ...

خدانکنه.قدیمیا خرافاتم زیادداشتن. ولی باش حالا ک میگین طوری نیست میخرم با دل درست میخورم🤣😍

دورازجونت.واقعا؟پس فقط خودم نیستم هوس هله هوله میکنم🤣

من همش هله هوله میخورم،خداروشکر شوهرم گیرنمیده که نخور،البته الان تو بارداری کمتر میخورم،ولی از پفک و لواشک نمیتونم بگذرم،حالا توهم که دلت میخواد،با یه بار خوردن اتفاقی نمیفته.