2777
2789
عنوان

مامانای عزیز یه لحظه بیاین لطفا

114 بازدید | 20 پست

سلام..پسرم ۲۶ روزشه ..شیر میخوره زیاد هم میخوره و کاملا متوجه میشم که شیر دارم...ولی بازم میخواد..یعنی همش میخواد بخوره و یه جوری گریه میکنه که انگار خیلی گرسنه س😕چیکار کنم؟لطفا راهنماییم کنید...دو روزه خیلی گریه میکنه

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

منم پسرم روزا اول همينكار ميكرد

طوري زياد ميخورد معدش پر ميشد سرريز ميكرد

من براش گُلو خريدم

چون زيادازحدشير دادن هم خوب نيست

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مک زدن دوست داره

اگه دوست داشتی پستو نک بده

چون گرسنه نیست

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
نفخه...طبیعیه

خب چیکار کنم😣

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
منم پسرم روزا اول همينكار ميكرد طوري زياد ميخورد معدش پر ميشد سرريز ميكرد من براش گُلو خريدم چون ...

گلو چیه

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
منم پسرم روزا اول همينكار ميكرد طوري زياد ميخورد معدش پر ميشد سرريز ميكرد من براش گُلو خريدم چون ...

پستونک؟

اونم بهش میدم..ولی خیلی وقتا باهاش آروم نمیشه

مک زدن دوست داره اگه دوست داشتی پستو نک بده چون گرسنه نیست

میدم ولی خیلی وقتا با اونم آروم نمیشه

زیاد مثلا چند دیقه به چند دیقه

مثلا نیم ساعت میخوره ..باز نیم ساعت نشده میخواد

قطره کولیف خوبه

کولیک اید؟

عزیزم نوزاد بعد از سیر شدن هم میخوره سیر شدن رو متوجه نمیشه یکاری کن پستونک بده

میدم فایده نداره😣