2821
2789
عنوان

عید کرونایی امسالمون

429 بازدید | 16 پست

*خانما چیزی نمونده تا عید ارایشگاهم نمیریم بخاطر کرونا اصلاح صورت و ابروتونو میخواین چیکار کنین من ابروهامو پر کردم برا عید خودمم بر داشتی خراب میکنم ؟

*عید دیدنی میرین خونه همدیگه؟

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

امسال کسی نمیره فکر کنم،ما که تو روستاییم،شاید مامانم و بابام برن

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همچی به فامیلامون بستگی داره اگه اونا بیان منم مجبورم برم

ابروهامم مادرم برام برمیداره

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

امسال از کله های زرد و دکلره شده خبری نیست  ،خودت زیر ابرو هاتو تمیز کن  از الان ،یه قیچی بزن ،نزار خط ابروهات بهم‌بخوره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من خودم تو خونه اصلاح و ابرو می کنم هیچ وقت تا حالا برای اصلاح آرایشگاه نرفتم.چند روز قبل از کرونا هم رفتم آرایشگاه موهام و بالیاژ کردم

عید دیدنی خونه مامانم و مادر شوهرم می ریم فقط

بقیه روزها هم خونه می مونیم نقی معمولی می بینیم

فیلمو دو نصب کن وصل تلویزیون کن سریال و فیلم سینمایی ببینید سرتون و گرم کنید تا انشاالله کورنا از بین بره 

منم همبن تصمیمو داشتم هیجا نرم جز خونه مامانم اینا .چیزیم نخرم ارایشگاهم نرم خواستم نظر شمارو بپرسم پس همگی اینکارو میکنیم واقعا بهترین کارو میکنیم برا سلامتیمون کلا سه ماه بیرون نریم میخواد چی بشه فقط کار این مردا خطرناکه هی میرن بیرون میان خونه کاش دولت کمک مالی میکرد مردا شب عیدی مجبور نبودن بدن سر کار سلامت کل ایران تضمین بود

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین