2777
2789
عنوان

گاز صفحه ای بخرم یا اجاق گاز؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5764 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آشپزخونت کوچیکه صفحه ای بزن که بتونی کابینت بیشتری داشته باشی

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
فقط اجاق گاز فردار من تجربه ی همرو دارم  هم اجاق گاز رومیزی دارم هم فرتو کار برقی هم اجاق گاز ...

تو فرش وقتی جوجه با کیک درست میکنی بوش تو خونه نمیپیچه؟یا مثلا ایمن هست داخلش؟

تو فرش وقتی جوجه با کیک درست میکنی بوش تو خونه نمیپیچه؟یا مثلا ایمن هست داخلش؟

چرا بوش میپیچه شما تو هر چی درست کنی میپیچه بوش 

ولی در مورد ایمنی من مشکلی توش ندیدم 

حتی این فر تو کارا هست برا من لوفرا ایتالیام هست خیلی خیلی هم گرونه پر از اپشن (این میگم برا مقایسه نه خدا نکرده واسه پز ) حتی جوجه گردان اونم مرغ میزاری با این که برقیه بازم بو غذا میپیچه 

من تو این مبله ها با این کا ایرانی هم هست هم کیکام فوق العاده در میاد و هم غذاهای فر لازمش 

عزیزم چون من در حد حرفه ای کیک میپزم تمامشو امتحان کردم  

گاز مبلمم برنده التونه با این که ایرانیه عالیه عالی هم فرش که برا پخت کیک و شیرینی فوق العاده تنظیمه و هم قدرت شعلش و هم جنس استیل روش که چکشیه اصلا نمیسوزه و با یه دستمال نم دار پاک میشه

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
یعنی از فره گازتون استفاده نمیکنید؟

چرا از فر گازم استفاده میکنم خیلی هم زیاد برا موقعایی هم ک عجله دارم از مایکروفر چون سریعه، ولی توستر ندارم، توستر با همون فر گاز کاراییش فرق نداره 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
چرا از فر گازم استفاده میکنم خیلی هم زیاد برا موقعایی هم ک عجله دارم از مایکروفر چون سریعه، ولی توست ...

پس فرگاز بهتره

تنها نگرانی من از بابت گاز فر اینه که میتریم فرش اتصالی کنه