2777
2789
عنوان

آمینوسنتز

63 بازدید | 11 پست

سلام من ۱۷ هفتگی رفتم آنومالی اونجا گفتن مشکلی نیس فقط تو نظریه آخر نوشتن یک کانون اکوژن در بطن چپ قلب جنین مشاهده شد .دکترم گفت برو اکو قلب رفتم گفتن دوتا هس هم راست هم چپ دکتر نوشت برا آمینوسنتز .بعضیا هم میگن خود ب خود درست میشه حالا من چیکار کنم برا شما اینجوری پیش اومده؟؟؟؟

لطفاً کمکم کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردش تا چ حده؟؟؟  چن دقیقه طول میکشه؟  و چند دادین؟؟؟

درد داش راستش سوزن فرو میکنن تو رحم از کیسه اب جنین مایع بر میدارن 

حالا بعضیا میگن برا ما بی حسی زدن برا من که نزدن 

بعد خیلی باید بعدش مواظب بود که کیسه اب پاره نشه نشتی زیاد نشه خودشون میگن شرایطو 

هزینشم برا اون که مایع و برداش فک کنم ۲۷۰ دادیم 

برا خوده ازمایشم ما ببمه بودیم ۶۰ بیشتر نشد 

البته دونوع ازمایش وجود داره یکی کلی برسی میکنن که اون خرجش حدودا یه تومنه شایدم بیشتر کمتر 

اون یکی فقط یدونه علایم خطر و چک میکنه که اون برا ما بود 

خدایا منو غول کن تا نی نی یارا رو کتلت کنم😄
استراحت چی گفتن؟  و نباید حین آمینو تکون بخوریم؟؟؟

نه دیگه حین امینو نباید تکون بخوری قبلشم شیاف میگن بزاری 

بعدشم شیاف پنج دقیقه اول نباید از جات تکون بخوری بعدم اروم بری خونت اصلا نباید تکون تکون بخوری تو ماشین اروم بره 

خونم رفتی استراحت مطلق تا چن روز 

همه اینا برا اینه که کیسه اب پاره نشه یوقت

خدایا منو غول کن تا نی نی یارا رو کتلت کنم😄

عزیزم حتما امینو رو برو که تا اخر بارداری استرس نداشته باشی منم رفتم اصلا درد نداشت حتما حتما جای خوب برو اگه تهرانی بگو بگم کجا بری اندازه دو دیقه ام طول نمیکشه استراحتم فقط دو روز مطلق و تمام فقط واسه دسشویی بلند میشی اونم فرنگی همین من پارسال رفتم حدود ۱ تومن ازمایش شد ۴۰۰ تومنم ازمایش گرفتنی دادم امسال قطعا بیشتر شده ولی فدای سر بچت 😍😍😍

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️