2777
2789

از عوارض عکس رنگی نیست

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردداشت؟منم دکترم گفت انجام بدم جرات نداشتم چجوری بود؟

قابل تحمله دردش

مثه درد پریودی شدید 

نگران نباشید گلم 

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   
قابل تحمله دردش مثه درد پریودی شدید  نگران نباشید گلم

شمابعدعکس رنگی باردارشدید؟آخه من نه عفونت نه سقط نه هیچ مشکلی ندارم نمیدونم چرانمیگیره. ببخشید شماترشح تخمک گذاری رواحساس میگردید؟من ميگم وقتی ترشح رودارم قاعدتا لوله بازه اينطوريه یامن اینطوری فکرمیکنم؟

شمابعدعکس رنگی باردارشدید؟آخه من نه عفونت نه سقط نه هیچ مشکلی ندارم نمیدونم چرانمیگیره. ببخشید شماتر ...

نه من چندین ماه بعده از عکسی رنگی باردار شدم

و اصلا هیچ نیازی ب عکس رنگی نبود و لوله هام کاملا باز بود

بعله ترشحات رو حس میکردم، ولی چون همه راه ها رو امتحان کردم با دکترم و عمده دارو کمکی هارو خورده بودم مشکل خاصی نداشتم 

دکترم عکس رنگی هم پیشنهاد داد

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   
شمابعدعکس رنگی باردارشدید؟آخه من نه عفونت نه سقط نه هیچ مشکلی ندارم نمیدونم چرانمیگیره. ببخشید شماتر ...

من لوله راستم کامل مسدوده 

با چپ باردارشدم

یک ماه بعد عکس رنگی 

اگه عکست خوبه 

به اسپرم شوهرت شک کن.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم