2777
2789
عنوان

خیانت

129 بازدید | 5 پست

بنظرتون چرا مردان خیانت میکنن؟؟دلیلشون چیه؟؟خب اون طرفم زنده ماهم!!!فقط اون آرایش غلیظ داره که اگه ما اون آرایش و بزنیم سه سوته طلاق رو شاخمونو...واقعا علت خیانت چیه؟؟اونم بااین اوضاع که میگن خرج یکی رو بزور میدم پس چرا این کارو میکنم آیا علت ما خانماییم؟؟

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشعورن بیشعور فقط میتونم همینوبگم

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
بهش فکر نکن تا خدایی نکرده با کاریزماجذبش نکنی

از کاریزما چی میدونی؟

بهم میگی لطفا؟

من تازگیها به هر چی فکر میکنم حتی چند ثانیه 

به سرم میاد

حتی اگه شکر کرده باشم اون قضیه رو از بین میره 

میگم خدااایا منکه گفتم شکرت چرا ازم گرفتیش

از کاریزما چی میدونی؟ بهم میگی لطفا؟ من تازگیها به هر چی فکر میکنم حتی چند ثانیه  به سرم میا ...

من اینقدری نمیدونم ک بتونم چیزی یادت بدم اما اینو بدون ک هر چیزی رو ک شکر کنی خدا برات زیادش میکنه... شما توی پنهان ذهنت پشت اون شکری ک میکنی اینه ک خدا ازم میگیرن اگه از ته ذهنت بگی این مال منه خدایا شکر و مطمئن باشی مال تو هست بیشتر میشه ک کمتر نمیشه... بهت کتاب معجزه شکر گزاری از لاندا برن رو پیشنهاد میکنم... میتونی از اینترنت صوتیش رو هم بگیری... 🌹