2777
2789

چند وقته همه ش خواب عیسی( ع) رو میبینم خواب کلیسا رفتن و دعا خوندن تو کلیسا نمیدونم تعبیرش چیه کسی بلده؟ بهم بگین 

زندگی شاید آن لبخندیست که دریغش کردیم 🙄🙄🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نم امروز با این موضوع اشنا شدم  از درست یا غلطش خبر ندارم حتما یه نفر مثل شما هم سن شما باچهر ...

من با جهان های موازی از دبیرستان آشنام فک نکنم جهان موازی باشه چ ن مادرمم و نامزد خواهر زاده مم تو خوابم بودن کاش یه کسی بهم تعبیرش میگفت

خوب تو نت بزن  ببین چی میگه  بهدم گلم از نظرت جهان موازی حقیقت داره  اگر میتونی یک ...

جهان های موازی به زبان خیلی ساده یعنی همین الان نوزادی و کودکی و نوجوانی و جوانی و پیری و حتی مرگت داره اتفاق میفته یعنی تو الان هم کودکی هم جوانی هم پیر هم زنده ای هم مرده ای هر کدوم از اینام خط سیر خودشو دارن یعنی زمان زاده ذهن انسانه کلا زمان وجود نداره سعی کردم آسون بگم مبحثش خیلی خیلی پیچیده س اونی که شما میگی که خانواده ام و خودم یه جای دیگه دنیام و کلیسا میرم یه باور دیگه س که توی دین هندو ها یا فک کنم بودایی ها رواج داره و روح هزار بار متولد میشه تا تزکیه بشه مثلا ممکنه من در زندگی قبلیم مسیحی بوده باشم با جهان موازی یکی نیست