2777
2789
عنوان

اومدم خونه دیدم رفته

3075 بازدید | 150 پست

کل لوازم و وسایلش و از خونه جم کرد و رفته بود فقط بخاطر اینکه گفتم حالم بده بیا دنبالم گفت با دوستم میخوام برم بیرون دنبال تو نمیام.ساعت ۴ این حرفارو زدیم ساعت ۹ بهش زنگ زدم کجایی گفت ماشینتو بردم خونه .کلیدامم تو خونه جا موند نمیشه بیام اسنپ گرفتم اومدم خونه دیدم هر چی فک میکرده مال اونه جم کرده و برده و رفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی رفته کجا رفته چی میگی

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
از طرفی بالای ۵۰ باره دوستاش وقتی من نیستم با یه زن میان خونه .همش میگفت من که بهت راستشو میگم پریشب ...

حق با شماست . چرا اینجورین؟ یعنی چی شوهر شما میذاره پای یه نامحرم به خونه ایی که شما و خودش توش،زندگی میکنین اینجوری باز شه؟!!! بی غیرته😑

کی رفته کجا رفته چی میگی

بالای ۵۰ بار دوستاش با دختر میان هر بارم با یه دختر جدید وقتی من نیستم هر دفه بهش گفتم لج کرده بخاطر تو نصف دوستامو از دست دادم خدایی اخه اینا دوستن؟ پریشبم باز داداشش با یه دختر اومده منم عصبی شدم گفتم من میرم که ارامش بگیریم تو اونجا رو کردی جن..ده خونه

حق با شماست . چرا اینجورین؟ یعنی چی شوهر شما میذاره پای یه نامحرم به خونه ایی که شما و خودش توش،زندگ ...

وقتی میرم جمشون میکنه اینجا .حتما برا اینم میارن دیگه که انقدر مهم بود که جم کرد رفت .ببین فحش نبود اخر شب برام ننویسه