2777
2789

آره عزیزم همپن تاثیرو داره منم پارسال باید میزدم هفته ای یدونه ۵۰۰ با بدبختیم تازه ایرانیشو گیر میاوردم 

الانم نی نیم کنارم خوابیده😍😍

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم همپن تاثیرو داره منم پارسال باید میزدم هفته ای یدونه ۵۰۰ با بدبختیم تازه ایرانیشو گیر میاو ...

.........

عزیزم انشاءالله سالم باشه 

منم ۵۰۰گیرم اومد ولی هفته ای یدونه زیاد نیست آخه دوزش بالاست

من ۵۰۰رو هر ۱۰روز یه بار میزنم 

سلام گلم من خیییییلی گشتم پیداش نکردم آخرش با یه خانومی آشنا شدم که واسه کل بارداریش از اصفهان خارجیشو گیر آورده بود اونم ۵۰۰ ولی دکترش گفته بود فقط ۲۵۰ دیگه نصفشو هر بار مینداخت دور  هردو سن حاملگیمون مثل همه ، خداروشکر باهم هماهنگ کردیم‌ هر شنبه اون نصفشو میزنه منم نصفشو

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
......... عزیزم انشاءالله سالم باشه  منم ۵۰۰گیرم اومد ولی هفته ای یدونه زیاد نیست آخه دوزش با ...

من پارگی جفت داشتم و خونریزی وحشتناک

سلام گلم من خیییییلی گشتم پیداش نکردم آخرش با یه خانومی آشنا شدم که واسه کل بارداریش از اصفهان خارجی ...

آخی عزیز دلم 

خدا انشالله نی نیاتونو سالم بزاره تو بقلتون اصلا استرس نداشته باشید 

سال دیگه این موقع بهش نگاه میکنی میگی یادته پارسال تو دلم حالت بد بود من باهات حرف میزدم☺☺☺☺

آخی عزیز دلم  خدا انشالله نی نیاتونو سالم بزاره تو بقلتون اصلا استرس نداشته باشید  سال د ...

واییییی گلم ممنونم ازت بابت دعای خوبت خیلی بهم انرژی دادی😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤

اللهم صلی علی محمد و آل محمد