2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413612 بازدید | 1868 پست
ایشالله. واقعا مهم همینه ک آدم شب با خیال راحت سرشو بذاره زمین.

خونه برا خودمون نیست که 

چند ساله خونه پدرشوهرم  هستیم

سر سجاده سبزتون یادم افتادیم دعا کنین

اول برا همه بعد من

دوستان گلم زندگی تون سرشار از امید و توکل .امید وتوکل مون به لطف و رحمت خداوند متعال باشه . در طی مسیر صبرو شکیبایی داشته باشیم. اغاز هر روز لحظه ها و ثانیه های زندگی مون درود برمحمد وال محمد باشه. ذکر صلوات رو در هیچ شرایطی فراموش نکنیم . اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهر منم ۵سال مستجر بودم تو اون ۵سال نصف وسایلم خونه مادرم بود دیگه فراموش کرده بودم چیا دارم🤣

وا چرا 

؟؟

مستاحري چه ربطي ب وسايل داره

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
مرسی عزیزم 😗 خیلیا میگن چون خیلی طلایی داره عصبی میشیم یاکلافه خب البته نظرا متفاوته . من خودم ار ...

منم ازاین همه خونه ازخونه ی شماحس خوبی گرفتم همونیه که دوست دارم .ایشالاکه به دلخوشی وسلامتی توش زندگی کنید

سوارکاری به چه تجهیزاتی نیاز داره؟ وسایل ضروری این ورزش: کلاه، شلوار، چکمه و کتِ سواری و البته ...

مررررررررسی عزیزم😍😍😍😍❤😍❤

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
عزیزم ببخش دوباره مزاحمت میشم خاستم بدونم اگه ی عکسی نتی نباشه تو گوگل نمیارتش؟

خواهش گلم

تا جای ک من بدونم ن 

هرچند اینجا بچه ها بعضی عکس ها را ک توی گوگل پیدا نمیکنن میگن اینستاگرامیه

ولی در کل توی گوگل پیدا نشه یعنی واقعیه از اینترنت و گوگل گرفته نشده 

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند