2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست
😼

از تاب ریلکسیت راضی هستی یعنی استفاده ایم داره؟ 

من صندلی راک خریدم ولی دلم تابم میخواد

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا عدالت رو که نقص نمیکنه..خدا خالق عدالته اینجوری نگو.. بنظر من اینکه شما ناراحت میشی از حس ...

آره بابا منم الان چند ماهه با شوهرمو بچم پیش بابامینا زندگی می‌کنیم تو یه اتاق دوازده متری فقط دعا میکنم یه تار مو از سر عزیزام کم نشه تو این وضعیت 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
سلام من بارهااااا گذاشتم من کی ام؟یه نشونه بده😁 خواهرمم اینجاست کاربر ارغوان جاری کوچیکمم اینجا ...

گلم دو تا پست بعدشو بخون 

نوشتم شوخی بود چون ازت خیلی خوشم میاد باهات شوخی کرد توی تاپیک کاربر با کلاس من اسم سه نفرو نوشتم یکیش شما بودی..در ضمن امضات فوق العادست

چشم به راه...
گلم دو تا پست بعدشو بخون  نوشتم شوخی بود چون ازت خیلی خوشم میاد باهات شوخی کرد توی تاپیک کاربر ...

حالا من پستت رو گم کردم باورم شده بود😭😭از صبح تو فکرت بودم تازه میخاستم تاپیک بزنم پیدات کنم😘😁😁😍😍شما بزرگواری عشقم😗

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

حالا من پستت رو گم کردم باورم شده بود😭😭از صبح تو فکرت بودم تازه میخاستم تاپیک بزنم پیدات کنم😘😁😁 ...

واااای شرمندتم ابجی 

قصدم شوخی بود ولی پسرم مریضه وقت نکردم بیام سایت که اگ سوتفاهم شده بود توضیح بدم🙈🙈🙈🙈حلال کن ابجی

چشم به راه...
واااای شرمندتم ابجی  قصدم شوخی بود ولی پسرم مریضه وقت نکردم بیام سایت که اگ سوتفاهم شده بود تو ...

خواهش میکنم گلم😘

ان شالله گل پسرت زودی خوب بشه

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند