2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413614 بازدید | 1868 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبلات چن گرفتی اگ ناراحت نمیشی پرده طلاییا بردار حریرسفید بزن بجا فرشای تیره قرمز روشن بزار

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
عرض هال پزیرایین چند متره عزیزم

بحر خونمون ۶ متره که ۴ متر عرض پذیرایی  و دو متر هم عرض آشپزخونمه

این قسمت دیگه پذیراییمه که سمت راست آشپزخونمه

اینم داخل آشپزخونم

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

اینم آشپزخونه خونه قبلی من الانم که چند ماه خونه به دوشم خخخخ  دعا کنید منم برم سر خونه زندگی ...

ظرفشوییت چیه مارکش؟راضی هستی؟

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹

چرا رو کابینتات هیچ چیز نیست؟سرویس کاردی سرویس کفرگیرملاقه جا ادویه موقع اشپزی لازمت نمیشه؟

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
من از شما یه سوال داشتم شما این همه رنگ آبی فرش پرده مبل همه چی آبی خسته نمیشی؟؟؟؟ منکه عکسارو دیدم ...

سلام عزیز

کیفیت دوربین گوشی من خیلی بده

وگرنه خونمون خیلی زیباس

کفش گردویی، دیوارا و سقف استخوانی و عناصر طلایی یا گردویی یا کرم داره

فقط پذیرایی مبل و فرش و پرده آبیه ، اما اونم ازنزدیک همینطوره که گفتم و خیلی زیباست هارمونیش از نزدیک....

از عکس شاید آزاردهنده باشه

بعدم مهم دله خوشه ک من ندارم خواهر، خیلی گرفتار و غمگین و بی یاورم

امضا و عکس پروفایلتو دیدم ، گفتم بگم دعاکنی برام....شرایطمه جوریه که کرنا یا مرگ آرزوست برام واقعا...

وقتت بخیر

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
منم یخچالم روبروی پذیراییه 

😂😂😂😂وسطه؟ مال اون دوستمون وسط بود

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
ممنون عزیزززم 😍😍😍 عاشق فرشامم... کلی گشتم تا پیداشون کنم

من ندیدم فرشتونو

24متریه؟

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐